Διαφήμιση
Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012 19:19

Νέοι Sony με ειδίκευση στην εκπαίδευση

Η εταιρεία ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών λύσεων, Τεχνολογική Συστημάτων, ανακοινώνει την διάθεση της σειράς βιντεοπροβολέων Sony, αποκλειστικά για την Εκπαίδευση.

Oι βιντεοπροβολείς της σειράς, διατίθενται με τρία χρόνια εγγύηση Prime Support (με άμεση παραλαβή προϊόντος σε περίπτωση βλάβης από το χώρο του πελάτη), αλλά και με εγγύηση 3 ετών για την λάμπα, αποκλειστικά για τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Σε συνδυασμό με τον μεγάλο χρόνο ζωής της λάμπας, που μπορεί να φθάσει έως τις 6.000 ώρες (σε οικονομική λειτουργία) προσφέρει μεγάλη οικονομία, καθώς το κόστος κτήσης ξεκινά από μόλις 0,2 ευρώ* την ημέρα.
*Το κόστος κτήσης υπολογίζεται με βάση τον χρόνο ζωής της λάμπας και λαμβάνοντας υπόψη, ότι κατά μέσο όρο ο βιντεοπροβολέας χρησιμοποιείται 5 ώρες την ημέρα, στα σχολεία, ενώ το σχολικό έτος περιλαμβάνει περίπου 200 ημέρες.

Εκτός από την αξιοπιστία και την οικονομία, η νέα εκπαιδευτική σειρά των βιντεοπροβολέων Sony προσφέρει υψηλή τεχνολογία και ποιότητα εικόνας, βασισμένη στα 3LCD Bright Era Panels, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά των βιντεοπροβολέων καλύπτουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών διδασκαλίας από τις πιο απλές, έως τις πιο περίπλοκες. Η φωτεινότητα των μοντέλων της σειράς φθάνει έως τα 3.600 ANSI Lumens, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας, ενώ και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των βιντεοπροβολέων εγγυώνται τη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος εκπαίδευσης.
Ανάμεσα στα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, ξεχωρίζουν τα δύο νέα, πολύ κοντινής προβολής, VPL-SX535 και VPL-SW535, που διαθέτουν πολύ μικρό λόγο εμβέλειας(έως 0,27), που μπορούν να καλύψει επιφάνεια προβολής διαγωνίου 80 ιντσών από μόλις 47 εκατοστά!

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την εκπαιδευτική σειρά βιντεοπροβολέων της Sony μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία Τεχνολογική Συστημάτων.

Επαφή
Τεχνολογική Συστημάτων


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση