Διαφήμιση
Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2011 12:03

Η μεγαλύτερη σφαιρική OLED οθόνη στον κόσμο

Η σφαιρική OLED οθόνη της Mitsubishi είναι και επίσημα η μεγαλύτερη organic light-emitting display (OLED) στον κόσμο, έχοντας διάμετρο 6 μέτρων. Βρίσκεται στο Εθνικό Μουσείο Επιστημών του Τόκυο και θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της για το κοινό, στις 11 Ιουνίου.
Η Diamond Vision OLED "Geo-Cosmos", όπως είναι η πλήρη ονομασία της, βρίσκεται αναρτημένη σε 18 μέτρα ύψος εντός του μουσείου και ουσιαστικά αποτελεί μια σφαιρική κατασκευή αλουμινίου, καλυμμένη από 10.362 OLED panels των 96 x 96 millimetres έκαστο. Η συγκεκριμένη σφαιρική οθόνη θα αντικαταστήσει την ήδη υπάρχουσα οθόνη του μουσείου που ήταν τεχνολογίας LED (light emitting diodes) και θα αποτελέσει τη βασικότερη αναβάθμιση του μουσείου, το οποίο φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του.

Στη σφαίρα θα προβάλλονται σκηνές από μετεωρολογικό δορυφόρο με ανάλυση μεγαλύτερη από 10 εκατομμύρια pixels, μια ανάλυση 10 φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση της υπάρχουσας LED οθόνης. Περισσότερες πληροφορίες για τα προβολικά συστήματα της Mitsubishi θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio
www.bonstudio.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση