Διαφήμιση
Κυριακή, 27 Φεβρουάριος 2011 15:14

H LG στην ISE 2011

Δυναμική παρουσία στη μεγαλύτερη έκθεση οπτικοακουστικών συστημάτων και ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων είχε η LG, η οποία παρουσίασε μια σειρά από νέα πρωτοποριακά μοντέλα στους τομείς της ‘ψηφιακής σηματοδότησης’, του Hotel TV και όχι μόνο. Ιδού το αναλυτικό Δελτίο Τύπου που λάβαμε από την LG Electronics Hellas για όλα τα νέα προιόντα της που παρουσιάστηκαν στην ISE 2011…

 Δελτίο Τύπου - LG Electronics Hellas
«H LG Electronics, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας και των επαγγελματικών λύσεων, παρουσίασε τη νέα γκάμα προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων για εταιρείες και επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην έκθεση Integrated Systems Europe 2011 (1 - 3 Φεβρουαρίου) στο Άμστερνταμ. Η σειρά των προϊόντων που παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της LG, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λύσεις ψηφιακής σήμανσης, προϊόντα Hotel TV και συστήματα τηλεδιάσκεψης. Φέτος, για την παρουσίαση των επιχειρηματικών της λύσεων χρησιμοποίησε έναν πρωτότυπο τρόπο, δημιουργώντας στο περίπτερο χώρους που προσομοιώνουν τις πραγματικές συνθήκες τοποθέτησης και εφαρμογής των προϊόντων της. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο, όπου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρείας εκτίθονταν στο εικονικό περιβάλλον τους, όπως η υποδοχή ξενοδοχείου, το δωμάτιο των επισκεπτών, το επιχειρηματικό κέντρο, το κατάστημα, ο σταθμός Μετρό, το φαρμακείο, το αεροδρόμιο και το θέατρο. «Η ευρεία γκάμα προϊόντων digital signage και επιχειρηματικών λύσεων της LG, καταδεικνύει την ικανότητα της εταιρείας να εξασφαλίζει πραγματικά, απτά και μετρήσιμα οφέλη για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες μας», σχολίασε ο κ. Jin-yong Kim, Senior Vice President της LG Commercial Display & Security Division και πρόσθεσε: «Αναπαριστώντας το πραγματικό περιβάλλον τοποθέτησης και χρήσης των προϊόντων, οι πελάτες μας έχουν πλήρη αίσθηση της εφαρμογής και της λειτουργίας των λύσεων που προσφέρουμε για τις καθημερινές τους ανάγκες». Στη ζώνη Hotel Lobby, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα γκάμα ψηφιακών οθονών της LG, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι οθόνες LG M4716T και LG M4214T με τεχνολογία αφής. Ειδικότερα, η M4761T διαθέτει χρόνο απόκρισης 13,5ms θέτοντας νέα πρότυπα στην κατηγορία και παρέχει γρήγορο και εύκολο έλεγχο της προβαλλόμενης πληροφορίας, ενώ προσφέρει δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης, καθιστώντας τη συγκεκριμένη οθόνη ιδανική για χώρους όπως οι εμπορικές εκθέσεις αυτοκινήτων. Παράλληλα, οι επισκέπτες απόλαυσαν από κοντά τις εντυπωσιακές οθόνες μεγάλων διαστάσεων με το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, όπως τα μοντέλα LED 72 ιντσών και LCD 65 ιντσών, που προσφέρουν φωτεινότητα 700cd και Full HD ποιότητα εικόνας, αποτελώντας ιδανική πλατφόρμα προβολής για έργα τέχνης και χώρους εικαστικών.
Επιπλέον, στους χώρους Quick Service Restaurant και Retail Shop Zone, η LG παρουσίασε τις οθόνες επαγγελματικής χρήσης για κοινόχρηστους χώρους, όπως το LG Shine-Out Display για τις βιτρίνες των καταστημάτων, που ελαχιστοποιεί τις αντανακλάσεις από το έντονο ηλιακό φως, εξασφαλίζοντας άψογη απεικόνιση του προβαλλόμενου περιεχομένου. Επίσης, χάρη στο μοναδικό εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου της LG και της ολοκληρωμένης λύσης digital signage LG SuperSign, οι επαγγελματίες μπορούν να ελέγχουν και να διαχειρίζονται με ευκολία το μεγάλο όγκο πληροφοριών και περιεχομένου από ένα μόνο κεντρικό σημείο.

Ακόμη ένα καινοτόμο προϊόν που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της ISE 2011 είναι το LG EzSign, μια λύση ψηφιακής σήμανσης φιλική προς τους χρήστες που δεν απαιτεί πρόσθετες συσκευές αναπαραγωγής αποτελώντας μια αποδοτική λύση χαμηλού κόστους. Το σύστημα EzSign βασίζεται στην πλατφόρμα Pro:Centric της LG με την οποία συνεργάζεται μέσω μια απλής εφαρμογής, ενώ μπορεί να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει μέσω USB. Επιπλέον, το σύστημα προσφέρει στους επιχειρηματίες δωρεάν template διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί και να επεξεργαστεί στον Η/Υ και στη συνέχεια να προβληθεί στην τηλεόραση σε συνδυασμό με το τηλεοπτικό σήμα.

Συμπληρωματικά, η LG M3801S Stretched monitor, είναι μια οθόνη με ευέλικτες διαστάσεις και ευρεία απεικόνιση, ιδανική για εφαρμογές σε χώρους μεταφοράς και μετακίνησης επιβατών, όπως αεροδρόμια, σιδηροδρομικοί σταθμοί και σταθμοί συγκοινωνιών, όπου απαιτούνται οθόνες μεγάλων διαστάσεων χωρίς να υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος. Χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση και την ευελιξία στην τοποθέτηση, το Stretched Monitor αποτελεί ιδανική πλατφόρμα διαφήμισης και παροχής πληροφοριών για το επιβατικό κοινό.

Στη ζώνη Hotel Room, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις προηγμένες Hotel TV, που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ξενοδοχειακής μονάδας. Τα προηγμένα προϊόντα Hotel TV που βασίζονται στην πλατφόρμα Pro:Centric της LG, παρέχουν λειτουργίες και υπηρεσίες στην αιχμή της τεχνολογίας, με ανταγωνιστικό κόστος. Επίσης, στη νέα γκάμα προϊόντων της LG περιλαμβάνονται και τα νέα συστήματα Τηλεδιάσκεψης που διαθέτουν λειτουργίες all-in-one desk, όπου οι χρήστες μέσα από υπερσύγχρονες οθόνες και ένα φιλικό μενού έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν υψηλού επιπέδου video conferencing με αυξημένη συνδεσιμότητα.
Τέλος, η LG παρουσίασε την 47WV30, ένα σύστημα video wall που αποτελείται από οθόνες LED 47 ιντσών με πλαίσιο μόλις 6,9 χιλ., παρέχοντας στους χρήστες κορυφαία ποιότητα εικόνας και τη δυνατότητα τοποθέτησης πολλαπλών οθονών στη σειρά, για την επίτευξη πιο φυσικού αποτελέσματος στην προβολή του περιεχομένου. Χάρη στη λεπτή μεμβράνη Shine-out που τοποθετεί η LG στην 47WV30, εξασφαλίζεται άριστη απεικόνιση στους εξωτερικούς χώρους, ακόμα και σε συνθήκες φωτεινότητας που ξεπερνούν τα 4.000lux».

Περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε στο b2b τμήμα της LG Electronics Hellas.

Επαφή
LG Electronics Hellas
τηλ: 210 48 00 500
www.lg.com/gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση