Διαφήμιση
Τρίτη, 23 Φεβρουάριος 2010 12:52

H μεγάλη εικόνα των Brit Awards

Και όταν λέμε και φέτος, εννοούμε ότι η XL Video συνεργάστηκε για 16η χρονιά με την ομάδα παραγωγής των Brit Awards για να μας δώσει και πάλι ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Ας δούμε εν τάχει τον εξοπλισμό εικόνας που χρησιμοποίησαν.
Καταρχάς, ο lighting designer της απονομής ήταν ο Al Gurdon και set designer η Nicoline Refsing από τη Stufish. Αυτή τη χρονιά για την κεντρική onstage οθόνη των καλλιτεχνών, χρησιμοποιήθηκε Pixled F11 με συνολικό εμβαδόν 80 τμ. Το εν λόγω προιόν αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την XL και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ήδη από πέρυσι που παρουσιάστηκε για πρώτη χρονιά σε εφαρμογές. Η οθόνη όπου απεικονίζονταν οι παρουσιαστές, ήταν αυτή τη φορά πολύ μεγαλύτερη σε διαστάσεις και για την υλοποίησή της χρησιμοποιήθηκαν τα R7 modules της Lighthouse. Ολες οι οθόνες καλωδιώθηκαν μέσω των νέων οπτικών συστημάτων DVI της XL Video.
Επιπλέον, η XL προμήθευσε στο show ειδικές οθόνες για την εμφάνιση των Cheryl Cole και Robbie Williams. Η Cole είχε 120 Barco Mi-Strips που τοποθετήθκαν μπροστά της και πάνω της, ενώ για την εμφάνιση του Williams χρησιμοποιήθηκαν 1800 X-Spheres.
Τη σκηνοθεσία είχε Phil Heyes, ενώ το μίξερ εικόνας που χρησιμοποιήθηκε ήταν το HD Kayak mixer της Grass Valley στο οποίο έφταναν τα σήματα και από 9 συνολικά HD κάμερες (δυο της XL και οι υπόλοιπες 7 του CTV OB).
Τέσσερις Catalyst media servers έτρεξαν το show μαζί με δυο Virtual VTR machines. Οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν Live ήταν οι Lady Gaga, Kasabian, Lily Allen, Robbie Williams καθώς και η live συνεργασία μεταξύ Dizzee Rascal και Florence & The Machine.
Περισσότερα θα βρείτε στο site της XL Video www.xlvideo.com
Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση