Διαφήμιση
Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2009 13:03

Διαθέσιμο το Quick Set C20 της Tandberg

Το νέο σύστημα απευθύνεται κυρίως στις μικρομεσαίες εταιρείες (SMBs) και προσφέρεται σε δύο 2 εκδόσεις, Quick Set C20 και Quick Set C20plus.
Το TANDBERG Quick Set C20, είναι ένα πλήρες σύστημα τηλεδιάσκεψης που περιλαμβάνει έναν TANDBERG Codec C20, μια υψηλής ανάλυσης 1080p30 κάμερα με 4x zoom, ένα τηλεχειριστήριο και ένα μικρόφωνο. Το σύστημα συνδέεται σε οποιαδήποτε οθόνη υψηλής ανάλυσης με άμεσες δυνατότητες τηλεδιάσκεψης! Σε μόλις 5 απλά βήματα οι χρήστες συνδέουν 1) κάμερα, 2) οθόνη, 3) τροφοδοσία, 4) κάρτα δικτύου και 5) μικρόφωνο και είναι έτοιμοι να επικοινωνήσουν πρόσωπο με πρόσωπο με συναδέλφους, πελάτες και προμηθευτές σε όλο τον κόσμο!
Το TANDBERG Quick Set C20plus είναι μια βελτιωμένη έκδοση που περιλαμβάνει μια 12x zoom κάμερα και τη δυνατότητα επιλογής ανάλυσης μεταξύ 1080p30 ή 720p60.
Και τα δύο πακέτα Quick Set C20 έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν δύο (2) οθόνες για αυξημένες multi-media δυνατότητες και υποστηρίζονται πλήρως από το TANDBERG Management Suite. Επιπρόσθετα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αν χρειαστούν ταυτόχρονες συνδέσεις με πολλαπλά σημεία, η βραβευμένη σειρά υψηλής ανάλυσης TANDBERG MCUs θα συνεργαστεί άψογα με το Quick Set C20 και μάλιστα με μια αναβάθμιση που προγραμματίζεται για τις αρχές του Q3, θα υποστηρίζονται ακόμη μεγαλύτερες τηλεδιασκέψεις σε Full 1080p30 ανάλυση.

Το Tandberg Quick Set C20 είναι μοντέλο τελευταίας τεχνολογίας, πολύ μικρό και ελαφρύ – ζυγίζει μόλις 1,8 κιλά - με τα παρακάτω βασικά χαρακτηριστικά:
-Υποστήριξη πολλαπλών wide (16:9) αναλύσεων από το χαμηλότερο ως το υψηλότερο bandwidth, με ζωντανή αναμετάδοση εικόνας μέχρι 1080p30 και 720p60, καθώς και WXGA σε multimedia collaboration
-Full HD (1080p) κάμερα
-Πανκατευθυντικό Μικρόφωνο
-Εξαιρετικής ποιότητας wideband ήχο
-Διάφορες εισόδους / εξόδους εικόνας και ήχου - πράγμα το οποίο δίνει την ευκολία σύνδεσης σχεδόν με οποιοδήποτε υφιστάμενο ή νέο περιφερειακό εξοπλισμό (οθόνες, ενισχυτές, μικρόφωνα, κάμερες, καταγραφικά, κ.α.)
-Υποστήριξη H.239 για Dual Stream σε H.323 και BFCP για Dual Stream σε SIP
-Υποστήριξη Encryption σε Dual Stream
-Basic API μέσω Telnet & SSH
-H.460.18, H.460.19 για λύσεις Firewall Traversal

Και επιπλέον:
-LAN Interface στο 1 GBit
-Είναι πλήρως αναβαθμίσιμο μοντέλο μέσω Web Interface (http, https, scp)
-Παρουσιάσεις από Η/Υ με το πάτημα ενός κουμπιού - Το Natural Presenter Package (NPP) περιλαμβάνεται στη βασική μονάδα
-Υποστήριξη για 2 μικρόφωνα, 2 HD κάμερες, 2 οθόνες
-Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για ποιότητα Full HD (1080p)

Η Telmaco Α.Ε. διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων, στον τομέα Audiovisual & Conferencing και είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα και την Κύπρο που έχει γίνει «Tandberg Certified Audio/Video Specialist Premium Partner». Εξειδικευμένο προσωπικό της Telmaco έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την Tandberg για το σύνολο των συστημάτων που προσφέρει η εταιρεία. Έτσι παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη. Παρουσιάζει στους πελάτες τις εναλλακτικές προτάσεις και σε συνεργασία μαζί τους επιλέγεται η ιδανικότερη λύση προσαρμοσμένη στις τεχνικές απαιτήσεις και οικονομικές δυνατότητές τους. Η σύμπραξη της Telmaco Α.Ε. με την εταιρεία Tandberg σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της και από τις πολλαπλές εγκαταστάσεις σε παρόμοιες εφαρμογές και το ισχυρό τεχνικό τμήμα την καθιστά πρωτοπόρο εταιρεία στην αγορά.

Σχετικά με την εταιρεία Tandberg:
Η Tandberg είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και διάθεσης συστημάτων telepresence, high-definition video conferencing, mobile video products και σχετικών υπηρεσιών με κεντρικά γραφεία στην Νέα Υόρκη και στο Όσλο. Σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει συστήματα και λογισμικά για video, voice & data και δραστηριοποιείται – πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες – σε περισσότερες από ενενήντα (90) χώρες παγκοσμίως. Η μετοχή της εταιρείας Tandberg διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο της πόλης του Όσλο με σύμβολο μετοχής TAA.OL. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.tandberg.com για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τις δραστηριότητές της.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κύριο Δώρο Αντωνιάδη στο 210-6874100 ή στείλτε e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση