Διαφήμιση
Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2009 13:16

XL Video στους Oasis

Πιο συγκεκριμένα η εταιρία παρέχει στην "Dig Out Your Soul" world tour των Oasis, full video production καθώς κι ένα πλήρες HD PPU/πακέτων καμερών για τις εμφανίσεις του γκρούπ σε στάδια και σε όλα τα μεγάλα shows τους.
Δυο οθόνες των 8 mm pitch της Mitsubishi τοποθετούνται δεξιά και αριστερά του stage και προσφέρουν θέαση σ’ όλους τους θεατές κάθε συναυλιακού χώρου, ακόμα και των μεγάλων σταδίων. Κάθε οθόνη έχει διαστάσεις 10 modules στον οριζόντιο και 8 στον κάθετο άξονα, προσφέροντας εικόνα υψηλής ευκρίνειας.
Στο stage φιλοξενούνται 5 συστήματα Barco MiTrix, με το καθένα να αποτελείται από 144 panels και 4 standard definition ρομποτικές κάμερες robo-cams για το χειρισμό των οποίων φροντίζει ο lighting designer Rob Gawler. Επίσης, η XL έχει προμηθεύσει και τους 3 Catalyst media servers καθώς και τις Hog 3 που τους ελέγχουν.
Επίσης στα outdoor shows χρησιμοποιούνται 2 επιπρόσθετες οθόνες LED R7 της Lighthouse που τοποθετούνται δεξιά και αριστερά του γκρούπ
Το συναυλιακό ‘πακέτο’ των σταδίων, περιλαμβάνει επίσης 6 κάμερες Sony E50 HD επιπέδου ποιότητας broadcast.
Η εικόνα που τροφοδοτεί τις κυρίως οθόνες της Mitsubishi ελέγχεται μέσω μιας κονσόλας Kahuna της Snell & Wilcox καθώς μπορεί να μιξάρει πλήθος HD και SD πηγών.

Επαφή
XL Video, www.xlvideo.tv

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση