Διαφήμιση
Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2009 13:40

Η Τεχνολογική στην έκθεση Εκπαίδευση 09

Η έκθεση έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι από 6-8 Μαρτίου 2009. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία και να ενημερωθούν για τα καινούργια προϊόντα που θέτουν τις βάσεις για την Εκπαίδευση του Μέλλοντος.
Στα πλαίσια της έκθεσης, η Τεχνολογική Συστημάτων παρουσίασε τους διαδραστικούς πίνακες IQBoard και Vtron, συστήματα τηλεκπαίδευσης που βασίζονται σε συσκευές τηλεδιάσκεψης της Sony, το software διαχείρισης ψηφιακής τάξης NetClass και μια σειρά από νέα μοντέλα netbooks.

Διαδραστική υπεροχή
Οι διαδραστικοί πίνακες IQBoard προσφέρονται σε δύο εκδόσεις, πίεσης και ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας και σε διαστάσεις που ξεκινούν από 60 και φθάνουν έως 100 ίντσες. Είναι ο μόνος στην αγορά με real-time απόκριση, έχοντας 4 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα απόκρισης σε σχέση με αντίστοιχα μοντέλα της αγοράς, ενώ και η ανάλυση διάδρασης φθάνει την τιμή των 9.600x9.600 pixels.
Συνοδεύεται από το εύχρηστο λογισμικό IQBoard Software, το οποίο είναι εύκολο στην εκμάθηση και σας επιτρέπει την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του διαδραστικού πίνακα IQBoard μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Windows, Macintosh και Unix, περιλαμβάνει βιβλιοθήκη media πάνω από 500 ΜΒ, ενώ αναβαθμίζεται αυτόματα μέσω Internet.
Oι διαδραστικοί πίνακες Vtron προσφέρονται σε εκδόσεις LCD, Plasma και Back Projection και καλύπτουν διαστάσεις που ξεκινούν από τις 50 ίντσες και φθάνουν έως και τις 160! Είναι ιδανικοί για εφαρμογές εκπαίδευσης, συνεργασίας και τηλεδιάσκεψης, ενώ συνοδεύονται από μια σειρά από εξειδικευμένες εφαρμογές, προκειμένου να προσαρμοστούν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ψηφιακή Τάξη
Το λογισμικό NetClass είναι μια σύγχρονη πρόταση διαχείρισης τάξης και μπορεί να αποτελέσει την βάση μιας Ψηφιακής Τάξης. Διαθέτει σύστημα monitoring, video broadcasting και remote control. Μπορεί να λειτουργήσει με ένα απλό δίκτυο, ενώ η εγκατάσταση και η ρύθμιση του προγράμματος είναι απλή και διαρκεί μόλις μερικά λεπτά. Με την βοήθεια του μπορεί ο εκπαιδευτικός να ελέγξει και να στείλει υλικό σε έναν ή όλους τους μαθητές μιας τάξης, ενώ μπορεί να δημιουργήσει ομάδες εργασίας μαθητών. Σε συνδυασμό με τα νέα Netbooks, η έννοια Ψηφιακή Τάξη λαμβάνει την πραγματική της διάσταση και δημιουργεί νέα δεδομένα στον τομέα της Εκπαίδευσης.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Τεχνολογική Συστημάτων.

Επαφή
Τεχνολογική Συστημάτων, www.technologica.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση