Διαφήμιση
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 14:43

Η SimplyLive στο Bon Studio

Από την εταιρεία Bon Studio S.A εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη συνεργασία της εταιρίας σε Ελλάδα και Κύπρο, με την SimplyLive που ειδικεύεται στην κατασκευή Broadcast συστήματα παραγωγής & replay πολλαπλών καμερών…

Bon Studio – Δελτίο τύπου
«Η εταιρεία Bon Studio S.A. ανακοινώνει την συνεργασία της με την SimplyLive, την κατασκευάστρια εταιρεία των πλέον ευέλικτων Broadcast συστημάτων παραγωγής και replay πολλαπλών καμερών, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

«Είχα την ευχαρίστηση να συνεργαστώ με την εταιρεία Bon Studio και είμαι πολύ χαρούμενος που την καλωσορίζω ως αξιόπιστο συνεργάτη για την Ελλάδα και την Κύπρο», σχολίασε ο Harry Kapros (VP Business Development South & East Europe, Middle East”). Η Διοίκηση του Bon Studio εκτιμά την προοπτική των αξιόπιστων κι ευέλικτων broadcast λύσεων της SimplyLive. Το όνομα της εταιρείας, η πολύχρονη παρουσία της στην αγορά, η δέσμευσή της στην ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών, καθώς και το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της εταιρείας απετέλεσαν τους βασικούς πυλώνες της απόφασης συνεργασίας».

Η πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας, κυρία Αφροδίτη Μποφιλιάκη αναφέρει ότι «η εταιρεία ΒonStudio επενδύει στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της. Επιδιώκουμε πάντα επιτυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική προώθηση τεχνολογίας αιχμής στους τομείς δραστηριοποίησής μας. Είμαστε ικανοποιημένοι με την συνεργασία μας με την SimplyLive, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά μέσα από το εξειδικευμένο broadcasting τμήμα της εταιρείας».

Σχολιάζοντας τόσο τους άμεσους όσο και τους μακροπρόθεσμους στόχους, η κυρία Μποφιλιάκη προσθέτει ότι «η εταιρεία Bon Studio στοχεύει στην αύξηση μεριδίου στους τομείς δραστηριοποίησής της τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της απαιτήσεις της αγοράς. Άλλωστε, η πλούσια ποικιλία των προϊόντων της εταιρείας προσδίδει το πλεονέκτημα της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εφαρμογή».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις της SimplyLive μπορείτε να επισκεφτείτε το site https://www.simplylive.tv/ και να επικοινωνήσετε με το τμήμα TV Broadcast της εταιρείας μας στο 210-3809605».

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση