Διαφήμιση
Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2013 09:11

Μια ακόμα επιτυχημένη IBC

Οι εξελίξεις που επιτελούνται στο χώρο του broadcast τα τελευταία χρόνια είναι τόσο μεγάλες και κρίσιμες που δημιουργούν ένα νέο δυναμικό περιβάλλον εξελίξεων και συνεχών αναβαθμίσεων για όλους τους επαγγελματίες με τον εν λόγω τομέα. Αυτό ακριβώς το γεγονός καθιστά και την κορυφαία τεχνολογική έκθεση – συνέδριο του κλάδου ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και καταλυτική για τις εξελίξεις, τόσο αυτές που ήρθαν όσο και αυτές που ζυμώνονται για το άμεσο μέλλον.
Όλα αυτά εξηγούν το γιατί η IBC 2013 που έκλεισε τις πόρτες της χθες το βράδυ, ήταν ακόμα πιο επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα από άλλες χρονιές, διαθέτοντας ακόμα μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, περισσότερους επισκέπτες και ακόμα μεγαλύτερο αριθμό εκθετών σε σχέση με πέρυσι.  

Πιο συγκεκριμένα, έως το κλείσιμο της προτελευταίας ημέρας της έκθεσης (Δευτέρα απόγευμα) οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο αριθμός των επισκεπτών έφτασε τους 50.569 (στο σύνολό τους trade buyers και επαγγελματίες του χώρου), ένας αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, καθώς είναι αυξημένος κατά 1.000 επισκέπτες σε σχέση με την περυσινή επίσης επιτυχημένη χρονιά.
Ο Michael Crimp, CEO της IBC αναφερόμενος στην επιτυχία της φετινής έκθεσης – συνεδρίου, ευχαρίστησε εκθέτες & επισκέπτες για την επιτυχία και της φετινής IBC, επισημαίνοντας ότι αισθάνονται υπέροχα που η IBC αποτελεί τόπο συνάθροισης και εξελίξεων για όλα τα εκλεκτά μέλη της παγκόσμιας broadcasting κοινότητας.

IBC 2013

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση