Διαφήμιση
Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2011 11:25

Νέα έκδοση ‘5’ για το Pandoras Box

Η νέα Version 5 του Pandoras Box φέρνει μια σειρά από αναβαθμίσεις που θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο χρήστη. Το σημαντικότερο όλων όμως, είναι πλέον θα μπορείτε να χρησιμοποιείται το Pandoras Box από την αρχή ενός project, κοινώς, από τη σύλληψη μιας δημιουργικής ιδέας έως την υλοποίησή της. Αυτό σημαίνει ότι η νέα έκδοση του Pandoras Box θέτει νέα στάνταρ στον τομέα του ελέγχου των creative media σε πραγματικό χρόνο και πλέον ο χρήστης έχει να κάνει μόνο με ένα σύστημα, από την αρχή έως το τέλος του project.

Ιδού τα 5 πιο δυνατά Highlights της νέας έκδοσης ‘5’...
1. Video Export & Recording
2. AeonFX Engine
3. FireFly3D Particle System
4. QUAD HD Output
5. ASIO Multi-Channel Audio

Αυτά όσον αφορά το software. Οσον αφορά τα νέα hardware μέλη της οικογένειας της Coolux, υπάρχουν κι εδώ δυο νέες παρουσίες. Πρόκειται για δυο νέους server και συγκεκριμένα το Pandoras Box DUAL Server ( 2x DVI/VGA Output, 4x Full HD Playback και Optional SDI/DVI Input Boards) και τον ολοκαίνουργιο QUAD Server που υποστηρίζει τα εξής:
• 4x DVI Output
• Advanced EDID Management
• 8x Full HD Playback
• Optional SDI/DVI Input Boards

Επίσης νέος είναι και ο Pandoras Box BROADCAST Server (2x 3G/HD SDI Output, 2x HD-SDI Input, Genlock/Framelock I/O, Optional SDI/DVI Input Boards), καθώς και τα νέα Player της εταιρίας, στα οποία περιλαμβάνονται τα Pandoras Box DUAL Player, το QUAD Player, και ο επίσης νέος Pandoras Box EDITOR που αποτελεί ένα real-time rendering σύστημα που συνδυάζει εφαρμογές μη γραμμικό editing και 3D σύνθεσης.
Περισσότερα για τα νέα προϊόντα της Coolux θα σας πούνε στην Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(6 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση