Διαφήμιση
Τρίτη, 12 Ιούλιος 2011 19:06

Ο πρώτος XGA LED προβολέας στον κόσμο

Η LG παρουσίασε τον HX300G XGA LED, τον πρώτο XGA LED προβολέα στον κόσμο. Ιδού το σχετικό δελτίο που λάβαμε από την LG με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γι’ αυτόν...

Δελτίο Τύπου - LG Electronics
"Η LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά των επίπεδων οθονών και των συσκευών ήχου και εικόνας, παρουσιάζει το νέο φορητό προβολέα HX300G LED, που κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στην κομψή και ultra compact σχεδίαση του. Ο LG HX300G κατέχει δύο σημαντικές καινοτομίες, καθώς είναι ο πρώτος προβολέας XGA LED στον κόσμο και επίσης, διαθέτει την υψηλότερη φωτεινότητα στην κατηγορία LED.
Ο LG HX300G LED ενσωματώνει για πρώτη φορά την ανάλυση XGA, εξασφαλίζοντας κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας και την υψηλότερη φωτεινότητα της τάξεως των 300 ANSI-lumens στην κατηγορία LED. Η κορυφαία ποιότητά του, βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με τη χρήση πάνελ τύπου DLP και το εξελιγμένο chip 0,55” DMD (Digital MicroMirror Device), το οποίο προσφέρει υψηλή ευκρίνεια, ζωντανότερα χρώματα και μεγαλύτερη ακρίβεια στην απεικόνιση. Επιπλέον, ο HX300G LED διαθέτει λόγο αντίθεσης 2.000:1, ενώ ο επεξεργαστής Twin XD Engine παρέχει βέλτιστη απεικόνιση των λεπτομερειών και των χρωμάτων για περισσότερη φυσικότητα του προβαλλόμενου περιεχομένου.

Παράλληλα, εξίσου εντυπωσιακή είναι η κατασκευή και η μοντέρνα σχεδίαση του LG HX300G LED, χαρίζοντάς του την πρωτοπορία στην κατηγορία των φορητών LED προβολέων, με βάρος που δε ξεπερνάει τα 900 γραμμάρια. Επιπλέον, ο νέος προβολέας της LG διαθέτει γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, λεπτές καμπύλες και διακριτικό γαλάζιο φωτισμό στο πάνω μέρος. Ενισχύοντας την άνεση και την ευελιξία, ο HX300G LED διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση μενού και το πλήκτρο Real Quick On/Off, με την οποία οι χρήστες μπορούν να εκκινήσουν και να τερματίσουν τη λειτουργία του προβολέα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα, αποφεύγοντας κατά αυτόν τον τρόπο το μεγάλο χρόνο αναμονής που απαιτείται συνήθως για προθέρμανση.

Συμπληρωματικά, εκτός από τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του, ο LG HX300G LED ενσωματώνει και μια πληθώρα εξαιρετικά βολικών και χρήσιμων λειτουργιών, για μια πιο ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Ειδικότερα, παρέχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων τύπου HD DivX, εικόνων JPEG και μουσικών αρχείων MP3 απευθείας από εξωτερικά μέσα αποθήκευσης -όπως σκληρούς δίσκους, USB ή κάρτες μνήμης- που συνδέονται στη θύρα USB 2.0. Επίσης, η λειτουργία FileViewer, επιτρέπει τη γρήγορη προβολή αρχείων PowerPoint και Excel μέσω της θύρας USB. Χάρη στο upscaling της εικόνας που προσφέρει το HDMI 1.3, το προβαλλόμενο υλικό διαθέτει καλύτερη διαβάθμιση στις χρωματικές αποχρώσεις και η δυνατότητα μετάδοσης ήχου μέσω FM, επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου από οποιαδήποτε συσκευή με FM δέκτη. Επίσης, οι επιπλέον θύρες RGB to Component, Audio Out και A/V in, αυξάνουν τη συνδεσιμότητα του προβολέα με ένα πλήθος άλλων συμβατών multimedia συσκευών.

Τέλος, η LG δεσμεύεται για τον οικολογικό χαρακτήρα και τη χρήση ασφαλών υλικών στην κατασκευή του HX300G, χωρίς την ύπαρξη υδράργυρου ή άλλων βλαβερών στοιχείων στον λαμπτήρα, ο οποίος διαθέτει χρόνο ζωής 30.000 ωρών, εξασφαλίζοντας ότι ο προβολέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 4 ώρες συνεχόμενα και να λειτουργεί απροβλημάτιστα για 20 χρόνια. Αντιπροσωπεύοντας απόλυτα τη ρήση «μικρός αλλά θαυματουργός», ο νέος καινοτόμος φορητός προβολέας HX300G LED της LG, αποτελεί την ιδανική λύση ψυχαγωγίας για όσους καταναλωτές επιθυμούν να απολαμβάνουν προβολές υψηλής ποιότητας, όπου κι αν βρίσκονται, γιατί Life’s Good!

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Πάνελ DLP (0.55” DMD)
Τεχνολογία XGA (1.024 x 768)
Φωτεινότητα 300 Ansi-Lumens
Λόγος αντίθεσης 2.000:1
Compact σχεδίαση (160 x 132 x 57 χιλ.)
Βάρος 900 γρ.
Συνδεσιμότητα: USB 2.0, HDMI 1.3, RGB in, Composite, Component, Audio out
Λειτουργία Real Quick On/Off
Αναπαραγωγή αρχείων HD DivX, JPEG, MP3
Φιλικό μενού χρήσης
File Viewer (office file, HWP)
Ασύρματος πομπός FM
Εγγύηση ζωής λάμπας 30.000 ωρών (LED)".

Επαφή
LG Electronics Hellas
τηλ: 210 48.00.500
www.lg.com/gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση