Διαφήμιση
Τρίτη, 05 Απρίλιος 2011 09:58

“Μυστήριο στο Facebook” από την LG

Από την LG Electronics Ελλάς λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου. Ρίξτε μια ματιά διότι οι δυο τηλεοράσεις LG CINEMA 3D 55 ιντσών μπορεί να γίνουν δικές σας...

Δελτίο Τύπου - LG Electronics Ελλάς
«Η LG Electronics Ελλάς, με αφορμή την παρουσίαση της νέας σειράς τηλεοράσεων CINEMA 3D, διοργανώνει το LG CINEMA 3D ROOM EXPERIENCE, ένα πρωτότυπο online game το οποίο δημιουργεί κλίμα μυστηρίου στο Facebook, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να παίξουν και να κερδίσουν δύο τηλεοράσεις LG CINEMA 3D 55 ιντσών! Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της επίσημης σελίδας της LG Hellas στο Facebook, όπου οι χρήστες καλούνται μέχρι τις 11 Απριλίου 2011, να ανακαλύψουν ποιά μυστήρια κρύβονται πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες των «εικονικών» δωματίων, να ανακαλύψουν νέες εμπειρίες, να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία μπορούν και να διαλευκάνουν «άλυτους» γρίφους, ώστε να ξεκλειδώσουν και τα τέσσερα δωμάτια. Όσοι χρήστες καταφέρουν να εξερευνήσουν και τα τέσσερα δωμάτια και ανταπεξέλθουν σε όλες τις δοκιμασίες, παίρνουν μέρος σε κλήρωση όπου διεκδικούν μία από τις δύο LG CINEMA 3D 55’’. 

Το LG CINEMA 3D ROOM EXPERIENCE δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας  σειράς LG CINEMA 3D TV, η οποία προσφέρει μοναδική τρισδιάστατη κινηματογραφική εμπειρία. Χάρη στην καινοτόμο CINEMA 3D τεχνολογία της LG και τα ειδικά γυαλιά, που δε χρειάζονται φόρτιση, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν 3D υλικό, απαλλαγμένοι από την αίσθηση της ζαλάδας και την καταπόνηση της όρασης. Με τις νέες τηλεοράσεις LG Cinema 3D, όλη η οικογένεια και μεγάλες παρέες φίλων μπορούν να απολαύσουν συναρπαστική τρισδιάστατη ψυχαγωγία, χωρίς περιορισμούς. Παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της προς τους καταναλωτές και στις επιταγές της εποχής των social media, η LG δίνει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους fans της να εισέλθουν στο μαγικό κόσμο του 3D απλά με ένα κλικ, γιατί Life’s Good!».

Επαφή
LG Electronics Ελλάς
www.lg.com/gr

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση