Διαφήμιση
Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2010 12:18

Νέος Codec C40 από την Tandberg

Η Telmaco Α.Ε. ανακοινώνει ότι η Tandberg, πρωτοπόρος εταιρεία συστημάτων τηλεδιάσκεψης, παρουσίασε τον καινούριο Codec C40 στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας να προσφέρει υψηλής ποιότητας τηλεδιασκέψεις σε 1080p για όλους. Ο νέος Codec C40 βασίζεται στην πετυχημένη πλατφόρμα των Codec C90 και C60 και είναι ιδανικός για μικρές και μεσαίες αίθουσες συνεδριάσεων. Με δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών σημείων, πολλαπλές εισόδους μικροφώνων και ήχου και με ένα πλήρες σετ από API, ο C40 προσφέρει ποιότητα σε προσιτή τιμή στους καταναλωτές.
Ο Codec C40, ο οποίος σχεδιάστηκε αποκλειστικά για να παρέχει υψηλής ποιότητας τηλεδιάσκεψη σε αίθουσες συνεδριάσεων, μεταξύ άλλων παρέχει: 
- Ανάλυση 1080p 
- Άμεση συνεργασία πολλαπλών πηγών (3 HD, με τις 2 ταυτόχρονα)
- Τηλεδιάσκεψη μέχρι τεσσάρων σημείων ταυτόχρονα σε ανάλυση 576p με ανεξάρτητο transcoding
- Δύο εισόδους μικροφώνων
- Δύο εξόδους HD
Με την ολοκληρωμένη σειρά των Tandberg Codecs, από το Telepresence Engine, το C90 και μέχρι το Plug and play Quick Set C20, η Tandberg παρέχει την ιδανική λύση για οποιαδήποτε εφαρμογή, μεγάλη ή μικρή, ειδικά σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Μάθετε περισσότερα για τον νέο C40 Codec αλλά και για τους άλλους Codec της σειράς πατώντας στον σύνδεσμο παρακάτω: http://www.tandberg.com

Ωστόσο, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Δώρο Αντωνιάδη στο 210-6874100 ή στείλτε e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση