Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2010 12:57

Nέα προϊόντα Gefen

Οπως ενημερωθήκαμε από την Audigys που αντιπροσωπεύει τη Gefen στη χώρα μας, τα νέα προϊόντα της εταιρίας είναι ήδη πρός διάθεση και στην Ελληνική αγορά. Ας πάρουμε μια γεύση...

VGA Audio to HDMI Scaler - EXT-VGAAUD-2-HDMIS
Η συγκεκριμένη συσκευή αναλαμβάνει το πλήρες Upscale ενός αναλογικού σήματος εικόνας VGA ανάλυσης (πχ το σήμα ενός computer) σε υψηλής ποιότητας digital HD οπτικό σήμα. Το VGA Audio σε HDMI Scaler της Gefen υποστηρίζει ανάλυση σήματος έως 1080p. Ανάλογα μπορεί να υποστηρίξει και audio σήματα είτε ψηφιακά είτε αναλογικά και να τα εξάγει στο ίδιο φορμά. Τα ενσωματωμένα on-screen display (OSD) menu υποστηρίζουν τον πλήρη έλεγχο και χειρισμό όλων των A/V λειτουργιών.

GefenTV Digital Audio Decoder (Pre-Order) - GTV-AUDDEC
Μέσω της συγκεκριμένη συσκευή μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε το audio σήμα οποιασδήποτε HDMI πηγής, παίρνοντας ψηφιακό ήχο τόσο από τις αντίστοιχες ψηφιακές εξόδους S/PDIF and TOSLINK αλλά και αποκωδικοποιημένο αναλογικό σήμα και των 6 διακριτών καναλιών, μέσω των αντίστοιχων 6 αναλογικών εξόδων (μέσω υποδοχών RCA), ενώ υποστηρίζεται αποκωδικοποίηση Dolby Digital 5.1 (AC3), Dolby Pro Logic II και LPCM HDMI direct stereo και multi-channel surround-sound audio formats.
H HDMI είσοδος αντιστοιχεί σε δυο HDMI εξόδους προσφέροντας έτσι monitoring στο χρήστη. Η συσκευή ελέγχεται μέσω IR remote, μέσω των χειριστηρίων του μπροστινού πάνελ αλλά και μέσω της RS-232 θύρας.

Hi Def Digital Signage Player (Pre-Order) - EXT-HD-DSP
Με την εν λόγω μονάδα μπορείτε να δημιουργήσετε υψηλής ευκρίνειας εφαρμογές digital signage για χρήση μέσω του HD Digital Signage Player της Gefen. Το software σύμφωνα με την εταιρία είναι εξαιρετικά φιλικό στη χρήση και πρόκειται για την πιο προσιτή digital signage εφαρμογή. Το media player της Gegen υποστηρίζει ανάλυση εικόνας 1080p ενώ ενσωματώνει εσωτερική μνήμη 2GB για την αποθήκευση πολλαπλών playlists.

HDMI 1.3 to 3G-SDI Scaler - EXT-HDMI1.3-2-3GSDIS
Το συγκεκριμένο Scaler δίνει στην έξοδο ένα HDMI σήμα ως SDI/HD-SDI ή 3G-SDI υποστηρίζοντας αναλύσεις από 1080p/60 Hz έως και 2K (2048x1080/60) μέσω δυο SDI εξόδων. Το HDMI υποστηρίζει audio σήματα έως 7.1 κανάλια.
Η συσκευή χάρι στο εξελιγμένο τσιπσετ τελευταίας γενιάς που φοράει, υποστηρίζει λειτουργίες όπως: Genlock, Color & Gamma Correction, Noise Reduction, Detail Enhancement, Aspect Ratio Selection, Pattern Generator Mode, καθώς Multiple Languages μέσω του on-screen display (OSD) των Menu.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Audigys - www.audigys.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση