Διαφήμιση
Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2009 14:41

Δυναμικό ξεκίνημα για το WTV

Αφιερωμένο στις καιρικές συνθήκες της Ελλάδας και της Κύπρου, το Weather TV, θα μεταδίδει δελτία καιρού μέσα από ένα δίκτυο με συνεργαζόμενα περιφερειακά κανάλια. Tα Δελτία Καιρού είναι η πρώτη εμπορικά διαθέσιμη υπηρεσία από το WTV.
Τα Δελτία Καιρού θα μεταδίδονται μέσα από τον δορυφόρο Hellas Sat, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των συνεργαζόμενων περιφερειακών καναλιών. Η υπηρεσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Vernantia Media Group. Οι συνεργαζόμενοι τηλεοπτικοί σταθμοί θα μπορούν να ενημερώνουν καθημερινά τους τηλεθεατές τους με μεσημβρινά και βραδινά Δελτία Καιρού. Σε συνεργασία με την κορυφαία διεθνώς πάροχο μετεωρολογικών δεδομένων, Accuweather.com, τα Δελτία Καιρού του WTV περιέχουν λεπτομερείς τοπικές προγνώσεις καθώς και προγνώσεις για Ελλάδα, Κύπρο και τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου.
Τα Δελτίου Καιρού είναι μία από τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει το WTV, οι οποίες επιπλέον περιλαμβάνουν το 24ωρο κανάλι, την υπηρεσία Weather On-Demand καθώς και το WTV Channel για ξενοδοχεία. Διαμορφωμένο να εκπέμπει από IPTV και δορυφορικές πλατφόρμες της Ελλάδας, το WTV, συγκαταλέγεται στους πρώτους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς υψηλής ευκρίνειας, εγκαινιάζοντας την επόμενη γενιά ψηφιακής τηλεόρασης.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.weathertv.gr

Σχετικά με το WTV
To WTV, με έδρα την Αθήνα είναι μία εταιρία ανάπτυξης ολοκληρωμένων λογισμικών συστημάτων για τα τηλεοπτικά μέσα. To WTV ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παράδοση περιεχομένου υψηλής ποιότητας για χρήση σε πολλαπλές πλατφόρμες διανομής με έμφαση σε IPTV, δορυφορική και επίγεια ψηφιακή μετάδοση, τηλεόραση μέσω κινητού και λύσεις digital signage. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.weathertv.gr

Σχετικά με την Vermantia Media Group
Η Vermantia Media Group, με έδρα την Αθήνα, είναι ένας καθετοποιημένος όμιλος τηλεοπτικών παραγωγών και υπηρεσιών διαδραστικής τηλεόρασης. Η Vermantia υποστηρίζει ένα φάσμα υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών παραγωγών στούντιο, δημιουργίας και εκπομπής θεματικών τηλεοπτικών καναλιών, ανάπτυξη εφαρμογών διαδραστικής τηλεόρασης και υποτιτλισμού/μεταγλώττισης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.vermantia.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση