Διαφήμιση
Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2009 14:20

IBC 2009 - ON AIR από Αμστερνταμ

Παρά την οικονομική κρίση, η φετινή IBC δείχνει να είναι μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες των τελευταίων ετών, ενώ σύμφωνα με τον Michael Crimp (chief operating officer της IBC), η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί το καλύτερο δυνατόν περιβάλλον απόκτησης ολοκληρωμένης γνώσης και άποψης σχετικά με τις επενδύσεις του άμεσου μέλλοντος για όλη την broadcasting κοινότητα.
Φέτος, θα συμμετέχουν στην IBC πάνω από 1000 εκθέτες, ενώ 100 είναι οι εταιρίες που λαμβάνουν για πρώτη φορά μέρος στη φετινή έκθεση.
Ολους αυτούς θα τους δούμε να μοιράζονται τον εκθεσιακό χώρο των 12 συνολικών Hall του RAI.
Ανάμεσα στα highlights της φετινής έκθεσης θα είναι το Production Village στο Hall 9, όπου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες να συγκρίνουν κάμερες, καθώς και να παρακολουθήσουν δωρεάν τεχνικά σεμινάρια. Παράλληλα, η Μεγάλη Οθόνη της IBC θα φιλοξενήσει ότι πιο state-of-the-art περιεχόμενο υπάρχει στους τομείς του digital cinema και stereoscopic 3D presentation, συμπεριλαμβανουμένου και δυο ταινιών για συγκριτική εκτίμηση της τρισδιάστατης προοπτικής τους. Οι ταινίες θα είναι το Monsters vs Aliens φυσικά σε 3D (Dreamworks animation).

Επαφή
IBC, www.ibc.org

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση