Διαφήμιση
Πέμπτη, 22 Ιανουάριος 2009 12:47

H Apple παρουσιάζει το iLife '09

Το iPhoto ’09 εστιάζει στην δυνατότητα της αυτόματης οργάνωσης φωτογραφιών σε Γεγονότα (Events) μέσω των λειτουργιών Faces και Places, οι οποίες παρέχουν πρωτοποριακούς τρόπους οργάνωσης και διαχείρισης φωτογραφιών. Το iMovie ’09 επεκτείνει τα επαναστατικά και πολύ γρήγορα χαρακτηριστικά δημιουργίας ταινιών του iMovie ’08, προσθέτοντας το βάθος που ζήτησαν οι χρήστες του με καινούργιες, ισχυρές και πολύ εύχρηστες λειτουργίες όπως ο εκπληκτικός Precision Editor, η δυνατότητα σταθεροποίησης video, η προηγμένη λειτουργία drag and drop και οι κινούμενοι χάρτες ταξιδίου. Το GarageBand ’09 παρουσιάζει έναν εντελώς καινούργιο τρόπο εκμάθησης πιάνου και κιθάρας με 18 βασικά μαθήματα και πολλά προαιρετικά από κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Sara Bareilles, John Fogerty, Norah Jones και Sting. Το iLife ’09 παρέχεται δωρεάν με κάθε νέο Mac, ή διατίθεται με 83 € (με ΦΠΑ) σαν αναβάθμιση για παλιούς χρήστες.
Επιπλέον, το iLife ’09 περιλαμβάνει την εφαρμογή iWeb ’09 για την κατασκευή προσωποποιημένων websites και το iDVD ’09 για τη δημιουργία DVD. Το iWeb ’09 περιλαμβάνει νέα εργαλεία iWeb όπως τα video και οι φωτογραφίες iSight, ένα χρονόμετρο, YouTube video και ενημερώσεις RSS. Με τη νέα ενσωματωμένη δυνατότητα FTP publishing μπορείτε να δημοσιεύσετε το site σας σε οποιαδήποτε υπηρεσία hosting ενώ οι ενημερώσεις που κάνετε μπορούν να εμφανίζονται αυτόματα στο προφίλ που έχετε στο Facebook.
Το iLife ’09 απαιτεί λειτουργικό σύστημα Mac OS X έκδοση 10.5.6 ή νεότερη, υπολογιστή Macintosh με επεξεργαστή Intel, PowerPC G5 ή 867 MHz ή ταχύτερο PowerPC G4, 512MB μνήμης RAM (προτείνεται 1GB), QuickTime 7.5.5 ή νεότερο (συμπεριλαμβάνεται), ένα DVD drive για την εγκατάσταση και 4GB διαθέσιμο χώρο στο σκληρό δίσκο. Οι υπηρεσίες εκτύπωσης iPhoto και τα GarageBand Artist Lessons διατίθενται σε επιλεγμένες χώρες. Πλήρεις απαιτήσεις συστήματος και περισσότερες πληροφορίες για το iLife ’09 μπορείτε να βρείτε στο www.apple.com/ilife.

Επαφή
Rainbow AE, τηλ.: 210 9012892, www.rainbow.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση