Διαφήμιση
Πέμπτη, 22 Ιανουάριος 2009 12:44

Η LG Electronics Παγκόσμιος Συνεργάτης της Formula 1

Με τη συμφωνία αυτή, που ξεκινάει τον τρέχοντα μήνα, η LG αποκτά αποκλειστικά δικαιώματα σε θέματα marketing και αγώνων (designations) ως Eπίσημος πάροχος ηλεκτρονικών ειδών, κινητών τηλεφώνων και επεξεργασίας δεδομένων της Formula 1.
“Η Formula 1 αντιπροσωπεύει την απόλυτη κορυφή της τεχνολογικής καινοτομίας και του στυλ, κάτι το οποίο αποτελεί όραμα για μας στην LG Electronics,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Dermot Boden, Chief Marketing Officer (CMO) της LG Electronics και συνέχισε: “Αισθανόμαστε ότι ο ενθουσιασμός και η ένταση της F1 δεν συναντάται σε κανένα άλλο άθλημα και στην LG αισθανόμαστε ακριβώς το ίδιο πάθος και ενέργεια. Στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, όλοι οι οργανισμοί χρειάζεται να κάνουν στρατηγικές κινήσεις ως προς τον προϋπολογισμό τους. Στην LG δεν μπορούμε να σκεφτούμε πιο σημαντική επένδυση για τη μάρκα μας. Έχοντας κάνει προσεκτική έρευνα στις ευκαιρίες χορηγίας και marketing, είμαι σίγουρος ότι αυτή η συνεργασία μακροπρόθεσμα θα τονώσει και θα ενδυναμώσει τα προφίλ και των δύο οργανισμών.”
“Η LG είναι ηγέτης στον τομέα της, προωθεί την καινοτομική τεχνολογία αιχμής και παρέχει πρωτοπορία και τελειότητα σε ένα κομψό πακέτο, όπως ακριβώς είναι και η Formula 1”, δήλωσε ο Bernie Ecclestone, Chief Executive Officer (CEO) του Formula One Group και συνέχισε. “Έχουμε τόσα πολλά κοινά και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία, αναμένοντας παράλληλα με αγωνία τις τεχνολογικές λύσεις που θα μας παράσχουν.”
Ως Επίσημος Επεξεργαστής Δεδομένων της Formula 1™, η LG θα αναγνωρίζεται και στην επίσημη χρονομέτρηση καθόλη τη διάρκεια των αγώνων της Formula One και θα εμφανίζεται σε όλα τα γραφικά και τα δεδομένα του αγώνα. Επιπλέον η LG θα απολαμβάνει και ένα premium πακέτο δικαιωμάτων marketing παγκοσμίως σε συνεργασία με το brand της Formula 1.

Επαφή
LG, www.hellas.lge.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση