Διαφήμιση
Τρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2008 12:34

Νέα LED μεμβράνη από τη displayLED

Η displayLED θα παραστεί ως εκθέτης για πρώτη φορά στην έκθεση Plasa και το αναμφισβήτητο highlight του περιπτέρου της θα είναι το "the world's first fully flexible LED video skin" ή αλλιώς digiFLEX skin, όπως η ίδια το χαρακτηρίζει. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα λεπτό LED προιόν το οποίο θα μπορεί να προσαρμοστεί στην ιδιαιτερότητα κάθε επιφάνειας προβολής (καμπύλες και σχηματοποιημένες επιφάνειες ή οτιδήποτε άλλο) και να προσφέρει υψηλής ανάλυσης εικόνας, ανοίγοντας παράλληλα νέους δημιουργικούς ορίζοντες για τους σχεδιαστές event, συναυλιών και εκδηλώσεων.
Το digiFLEX skin κατασκευάζεται σε οριζόντιες επιφάνειες διαστάσεων 320mm (πλάτος) x 160mm (ύψος) οι οποίες είναι ιδιαίτερα εύκαμπτες τόσο στον οριζόντιο όσο και στον κάθετο άξονα.
Επίσης η εταιρία θα παρουσιάσει δυο επίσης νέα προϊόντα, τα Mirage M40-3 και Mirage M40-4 που αποτελεί μια υψηλής φωτεινότητας εκδοχή του πρώτου.
Αμφότερα είναι ημιδιάφανα και πανάλαφρα καθώς ζυγίζουν 11 κιλά ανά τετραγωνικό μέτρο και μπορούν να στηθούν με οποιοδήποτε τρόπο ή σχήμα και να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο.

Επαφή
DigiLED, www.digiled.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση