Διαφήμιση
Τρίτη, 22 Ιούλιος 2008 01:47

H LG μέλος του LCD TV Association

Δελτίο Τύπου
Η LG Electronics, αποτελεί πλέον μέλος του LCD TV Association (LTA), έναν διεθνή, μη κερδοσκοπικό σύνδεσμο marketing που στόχο έχει να πληροφορήσει, να προωθήσει, να βελτιώσει και να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των μελών της εφοδιαστικής αλυσίδας των LCD τηλεοράσεων.
«Στην LG πιστεύουμε στο μέλλον της τεχνολογίας LCD και των LCD τηλεοράσεων. Η συμμετοχή μας στο LCD TV Association μας φέρνει πιο κοντά στους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας, ενώ ταυτόχρονα προάγει το ρόλο της LG στην παγκόσμια βιομηχανία», σχολίασε ο Havis Known, Executive Vice President της LG Electronics Digital Display Company LCD TV Division και συνέχισε: «Ενστερνιζόμαστε απόλυτα το στόχο του συνδέσμου για τη δημιουργία φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και τεχνολογιών και θα συνεργαστούμε εντατικά με τις υπόλοιπες εταιρείες - μέλη του προς αυτήν την κατεύθυνση.»
Ο Bruce Berkoff, Πρόεδρος του LCD TV Association δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μία τόσο διακεκριμένη εταιρεία είναι πλέον μέλος του LCD TV Association. Η LG Electronics αποτελεί παγκόσμια ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των LCD τηλεοράσεων. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία που όλα τα νέα μέλη μας, όπως η LG, μπορούν να μας μεταφέρουν, είναι πολύτιμη για τον οργανισμό μας καθώς συμβάλλουν αδιαμφισβήτητα στην ενημέρωση, προώθηση, βελτίωση και ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των μελών της και των καταναλωτών αναφορικά με τις LCD τηλεοράσεις».
Σύμφωνα με το DisplaySearch, η LG αποτελεί πλέον την τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία στον κλάδο των LCD τηλεοράσεων, έχοντας ξεπεράσει τη Sharp και τη Philips το πρώτο τρίμηνο του 2008. Έχει πουλήσει συνολικά 2,2 εκατομμύρια τηλεοράσεις LCD, κατακτώντας μερίδιο 10,5% της παγκόσμιας αγοράς.
Ο LCD TV Association εστιάζει κυρίως στη θέσπιση υψηλών standards τόσο για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην προώθηση των LCD τηλεοράσεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο «πράσινος τίτλος» και το λογότυπο που τον πλαισιώνει, ο οποίος αποδίδεται στις LCD τηλεοράσεις που καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και κουράζουν τα μάτια πολύ λιγότερο από ότι τα συμβατικά μοντέλα.

Επαφή
LG, www.hellas.lge.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση