Διαφήμιση
Δευτέρα, 14 Απρίλιος 2008 13:12

Ήρθε η Montage της Vista στην Ελλάδα

Στις 31 Μαρτίου 2008, η Microsoft Ελλάς πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη παρουσίαση στο ελληνικό κοινό της νέας γενιάς προϊόντων της: Windows Server 2008, Visual Studio 2008, και SQL Server 2008. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Athenaum Intercontinental και κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Eric Rudder, senior Vice President technical Strategy της Microsoft
Για τη δημιουργία της widescreen παρουσίασης που έλαβε χώρα, χρησιμοποιήθηκε μια οθόνη 10x3m οπίσθιας προβολής και 3 projectors Barco SLM-R12. Για τη διαχείριση της εικόνας χρησιμοποιήθηκε ένα Spyder 344 και για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Montage II, η κονσόλα ελέγχου του Spyder. Η Montage II M2C-50 είναι απαραίτητη για πολύπλοκα live events αφού έχει την ιδιότητα πολλαπλών layouts και χρήση ορισμός των πλήκτρων της ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε event. Ξεχωριστός φωτισμός ανάλογα με τη λειτουργία του πλήκτρου και οθόνη στην οποία διαβάζεται η ονομασία του κάθε πλήκτρου. Η γρήγορη εκκίνηση και ο σχεδιασμός ελέγχου της κονσόλας, επιτρέπουν τη σύνδεση και αποσύνδεση χωρίς να επηρεάζουν την υπόλοιπη λειτουργία του συστήματος. Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης με το σύστημα Spyder περισσότερων από μιας κονσόλας, laptop ελέγχου ή άλλου controller συμβατού με το Spyder.
Οσο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, την παραγωγή είχε η ΕΥ ΖΗΝ από την οποία είχε ζητηθεί και η ταυτόχρονη λειτουργία εφεδρικού συστήματος Spyder.
Η Videotooth Event Engineering προσφέρει γι αυτή την περίπτωση ένα ειδικό πακέτο ‘Safe packet’ έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν ακόμα πιο πολύ οι πιθανότητες να πάει κάτα ‘στραβά’ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτό δείχνει κάποια ανασφάλεια σχετικά με το Spyder, όμως η Videotooth Event Engineering απλά απαντά ότι εμπιστεύεται το Spyder όσο και η NASA τα διαστημόπλοιά της...
Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η Videotooth Event Engineering ως dealer της Vista Systems στην Ελλάδα, παρέχει το Spyder πρός επίδειξη, ενοικίαση ή πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Videotooth και στον κ. Βασίλη Λεωνιδόπουλο.

Επαφή
Videotooth Event Engineering, τηλ. 210 9946930, www.videotooth.gr, www.vistacontrol.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση