Διαφήμιση
Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2008 13:59

H Ariston BTS στο Magic TV Κύπρου

Το συνολικό έργο αφορά στη μελέτη, εγκατάσταση και προμήθεια εξοπλισμού στο νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό. Το MAGIC, που εκπέμπει με επιτυχία 24ώρο μουσικό πρόγραμμα από τα τέλη του 2007, επιθυμούσε να αποτελέσει το πρότυπο ενός σύγχρονου τηλεοπτικού σταθμού με τη χρήση νέων τεχνολογιών και ελαχιστοποίηση του απαραίτητου προσωπικού λειτουργίας.
Σχολιάζοντας, ο Γενικός διευθυντής του σταθμού κος Ανδρέας Χριστοδούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα τηλεοπτικό σταθμό 24ωρης εκπομπής, με χρήση αυτοματισμών, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα κόστη λειτουργίας, χωρίς όμως να χάσουμε σε ποιότητα και ευελιξία. Για το λόγω αυτό επιλέξαμε αναγνωρισμένους κατασκευαστές (EVERTZ, SONY, VSN) και εμπιστευτήκαμε το έργο σε μια νέα και δραστήρια εταιρεία που μπορούσε να το φέρει σε πέρας με επιτυχία όχι μόνο την εγκατάσταση, αλλά και τη παρακολούθηση και συντήρηση του συστήματος. Σκοπός μας είναι να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα μας με παραγωγές μουσικού και ειδησεογραφικού περιεχομένου ώστε να προσφέρουμε το “κάτι διαφορετικό” στο τηλεοπτικό τοπίο στο νησί μας»
Για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά το Μagic, αλλά και την ίδια την Ariston BTS επικοινωνήστε με την εταιρία. Υπεύθυνη επικοινωνίας είναι η κα Φαχουρίδη Ιφιγένεια - Marketing & Sales Coordinator ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Επαφή
Ariston BTS, τηλ.: 210 9810030, www.aristonbts.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση