Διαφήμιση
Σάββατο, 04 Ιούνιος 2022 11:25

Η έκθεση Namm (3-5 Ιουνίου) στο Anaheim της Ν. Καλιφόρνια άνοιξε τις πόρτες της μετά από 2 χρόνια με νέα project…

Οπως όλες οι υπόλοιπες εκθέσεις του κλάδου (και όχι μόνο), έτσι και η έκθεση Namm άνοιξε ξανά τις πόρτες της μετά από 2+ χρόνια. Μεταξύ 3-5 Ιουνίου λοιπόν, στο Anaheim της Ν. Καλιφόρνια, η Namm έχει στήσει ένα μοναδικό show για τη μουσική, τις τεχνολογίες της και τον ευρύτερο ηχητικό εξοπλισμό, ενώ όπως ήδη διαπιστώθηκε και εμπράκτως από χθές, οι διοργανωτές έχουν διανθίσει την έκθεση με πολλά νέα project…

Ετσι λοιπόν, όσοι παραβρεθούν θα μπορέσουν να συμμετέχουν δια ζώσης στα Breakfast Sessions και σε όλα τα award shows (όπως τα φημισμένα Parnelli και TEC Awards) που θα πραγματοποιηθούν στο Hilton Pacific Ballroom.
Τα Top 100 Dealer Awards έχουν ήδη προηγηθεί από την προηγούμενη Πέμπτη 2 Ιουνίου, ενώ οι διοργανωτές έχουν υλοποιήσει ένα νέο σύστημα ψηφιακού registration για μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερες επαφές (καθώς φέτος δεν θα υπάρχει on-site registration desk).

Ωστόσο στον προγραμματισμό του επισκέπτη και στο κλείσιμο των ραντεβού του θα βοηθήσει και το official mobile app που μπορεί ο καθένας να κατεβάσει ελεύθερα στο κινητό του.
Η φετινή έκθεση περιλαμβάνει υψηλό αριθμό συμμετοχών από εκθέτες, ενώ αντίστοιχα υψηλός (με βάση την επανεκίνηση) είναι και ο αριθμός των επισκεπτών και trade buyers απ’ όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο δικτυακό τόπο της έκθεσης Namm show 2022

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση