Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Σεπτέμβριος 2021 10:28

Νέες ημερομηνίες για το NAMM Show

Οι συνέπειες της πανδημίας στις εκδηλώσεις, τις διοργανώσεις και τις εκθέσεις (και) του κλάδου της μουσικής και των οπτικοακουστικών, συνεχίζονται…

Πρόσφατα (πρίν μερικές ημέρες) οι διοργανωτές της έκθεσης NAMM Show αποφάσισαν ότι η διοργάνωση θα μεταφερθεί από τον Ιανουάριου του 2022 στον Ιούνιο του 2022 και συγκεκριμένα μεταξύ 3-5 Ιουνίου 2022 στο Anaheim Convention Center, στο Anaheim της California.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Joe Lamond, πρόεδρος και CEO της NAMM... "Η βιομηχανία δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να καινοτομεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας και το NAMM Show εξελίσσεται επίσης. Καθώς η υγεία και η ασφάλεια των μελών μας παραμένει προτεραιότητα όλων μας, μετά από προσεκτική ακρόαση των εταιρειών εδώ στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο, αποφασίσαμε την μεταφορά της έκθεσης. Οι νέες ημερομηνίες θα βοηθήσουν τα μέλη να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες τους και να επιταχύνουν αυτό που αναμφισβήτητα ήταν μια μεταβατική περίοδος τόσο όσον αφορά τα νέα προϊόντα, όσο και το πώς βγαίνουν στην αγορά”.

Τα νέα για την επιστροφή της Έκθεσης και την αλλαγή των ημερομηνιών αντιμετωπίζουν τις τρέχουσες ανησυχίες σχετικά με τη δραστηριότητα της πανδημίας, την ανάπτυξη νέων προϊόντων και τις κυκλοφορίες, το διαθέσιμο απόθεμα στο κατάστημα και τους τρέχοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η ανακοίνωση (των νέων ημερομηνιών διεξαγωγής της έκθεσης) έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλο τον κλάδο…

Επαφή
NAMM Show

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση