Διαφήμιση
Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2021 18:46

Οι εταιρίες THOMANN & MUSIC TRIBE ανακοίνωσαν super partner συνεργασία. Ιδού πως την περιγράφουν οι Hans Thomann & Uli Behringer…

Ο Hans Thomann, Διευθύνων Σύμβουλος της Thomann GmbH και ο διευθύνων Σύμβουλος της Music Tribe, Uli Behringer ανακοίνωσαν τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας.
Το επίκεντρο αυτής της σχέσης συνεργασίας (Super Partner όπως την χαρακτηρίζουν από κοινού) αφορά τη συνεργασία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων και καινοτόμων προϊόντων, κοινή στρατηγική μάρκετινγκ και αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες και βεβαίως η εξασφάλιση ότι τα προϊόντα θα βρίσκονται πάντα σε απόθεμα και θα είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα.

Ο Hans Thomann σχολίασε σχετικά «η σχέση Super Partner μεταξύ Thomann GmbH και Music Tribe είναι πρωτοφανής για τον κλάδο. Ωστόσο, αποτελεί συνέχεια των στενών και αξιόπιστων σχέσεων μεταξύ των δύο εταιρειών μας, εδώ και δεκαετίες.
Αυτό που μας ενώνει αμφότερους είναι ότι είμαστε και οι δύο εταιρίες στις οποίες επικεφαλής είναι ο ιδιοκτήτης κάτι που σημαίνει ότι είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι ως προς τη λήψη αποφάσεων προς όφελος των πελατών μας, ενώ και οι δυο επικεντρωνόμαστε στους πελάτες μας.

Το Music Tribe με τα brand λιανικής που διαθέτει όπως οι Behringer, TC Electronic, TC Helicon και Bugera κ.λπ. έχει γίνει η Νο.1 εταιρία πωλήσεων, ενώ προσφέρει επίσης ένα από τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας προϊόντων.
Βασίζεται επίσης σε μια στενή προσωπική σχέση μεταξύ δύο οραματιστών του κλάδου. Η περίφημη ταχύτητα και ευελιξία της Music Tribe στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και τη βελτιστοποίηση των υπαρχόντων, εναρμονίζεται ιδανικά με το πνεύμα καινοτομίας της Thomann στην εξυπηρέτηση πελατών (τόσο από άποψη υποστήριξης όσο και τιμών) και την αφοσίωσή μας σε αυτούς.

Η εταιρία Thomann διαθέτει μια ομάδα 400 εξειδικευμένων και εκπαιδευμένων στελεχών που έχουν ως αντικείμενο την υποστήριξη των πελατών στον τομέα των πωλήσεων, ενώ τους συμβουλεύουν σε 24 γλώσσες και είναι διαθέσιμοι με όλα τα τρέχοντα μέσα και πλατφόρμες επικοινωνίας.
Επιπλέον, ένα αντίστοιχα εξειδικευμένο προσωπικό 300 ατόμων παρέχει after sales υποστήριξη όπως επισκευές οργάνων και εξοπλισμού, συντήρηση, προμήθεια ανταλλακτικών κλπ μέσω ενός ξεχωριστού τηλεφωνικού κέντρου για γρήγορη και άμεση βοήθεια σε 12 γλώσσες.

Η νέα συνεργασία Super Partner θα βασιστεί στην εξαιρετική αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ Thomann και Music Tribe. Στο παρελθόν, και οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν συχνά στον καθορισμό των ποσοτήτων παραγωγής και της ροής προμηθειών και στοκ. Από εδώ και στο εξής θα εισέλθουν στην από κοινού ανάπτυξη νέων προϊόντων και στη βελτιστοποίηση των υπαρχόντων.

Η Thomann θα κάνει τα πάντα για να συμβάλλει στην ταχύτατη ανταπόκριση της Music Tribe στις επιθυμίες των πελατών για νέα και βελτιστοποιημένα προϊόντα, ενώ παράλληλα θα επιτύχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα του χαρτοφυλακίου της Music Tribe σε σημαντικά μειωμένες τιμές για τον τελικό πελάτη.
Σε αυτήν την προσπάθεια, το Music Tribe είναι ένας ιδανικός συνεργάτης, καθώς μοιραζόμαστε το όραμα να έχουμε πάντα την καλύτερη προσφορά στους πελάτες μας.
Επιπλέον, πιστεύουμε ακράδαντα στην ποιότητα του χαρτοφυλακίου της Music Tribe και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τώρα θα ξεκινήσουμε μια νέα συνεργασία με το Music Tribe για να καλύψουμε τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση σε μια συνεχώς εξελισσόμενη αγορά.
Η στενή συνεργασία για τον συντονισμό της διαδικασίας παραγωγής και διαθεσιμότητας υπόσχεται σημαντικά οφέλη για τονπελάτη, όπως μεγαλύτερη διαθεσιμότητα, αποδοτικές δομές κόστους και πιο ελκυστικές τιμές.
Μέσω της συγκεκριμένης Super Partner συμφωνίας, προσβλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία σε ένα κοινό μέλλον στο οποίο θα είμαστε αποτελεσματικότεροι στην ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών όλων των πελατών μας σε όλο τον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Music Tribe Uli Behringer σχολίασε: «Ο Χανς και εγώ έχουμε μια προσωπική σχέση για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Είμαστε και οι δύο εξαιρετικά παθιασμένοι να μεταφέρουμε αυτήν την υπέροχη σχέση σε ένα ‘ακουστικό’ επίπεδο, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες λιανικής. Για δεκαετίες, η Thomann ηγείται της βιομηχανίας μέσω της αξεπέραστης εμπειρίας που προσφέρει στους πελάτες της και η οποία ταιριάζει απόλυτα με το όραμα της Music Tribes.
Αυτή η στρατηγική σχέση θα ανοίξει την πόρτα για μια ολοκληρωμένη συνεργασία προς όφελος του πελάτη.

Πώς θα επωφεληθούν οι πελάτες από αυτήν τη νέα Super Partnership?

1. Διαθεσιμότητα προϊόντος
Η Music Tribe είναι μία από τις λίγες εταιρείες του κλάδου που κατασκευάζει σχεδόν όλα τα προϊόντα της εσωτερικά. Αυτό μας επιτρέπει να στείλουμε όλα τα προϊόντα μας από τα εργοστάσια της Κίνας και της Μαλαισίας απευθείας στις αποθήκες της Thomann, εξοικονομώντας τεράστιο χρόνο και πόρους κόστους.
Οι πελάτες μας θα απολαμβάνουν ταχύτερη πρόσβαση σε νέα προϊόντα, όλα σε μειωμένη τιμή.

2. Καινοτόμες λύσεις
Η τεράστια γνώση των προϊόντων και της αγοράς της Thomann θα προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες στη καινοτομία για την υλοποίηση νέων προϊόντων.
Με τα 8 παγκόσμια κέντρα καινοτομίας της Music Tribe και 400+ μηχανικούς παγκόσμιας κλάσης, θα είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε τις ιδέες για προϊόντα σε χρόνο ρεκόρ. Επιπλέον, αρκετά σύντομα θα κυκλοφορήσουμε μια εφαρμογή συν-καινοτομίας πελατών που θα επιτρέπει στους πελάτες μας να συμμετέχουν άμεσα στο σχεδιασμό νέων λύσεων, προϊόντων και χαρακτηριστικών.

3. Προϊοντικό Μάρκετινγκ
Τόσο η Thomann όσο και η Music Tribe θα συνεργαστούν στη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου μάθησης και εκπαίδευσης, προκειμένου να βοηθήσουν τους Πελάτες να μεγιστοποιήσουν τη χρήση των προϊόντων της Music Tribe. Τον επόμενο χρόνο θα παρουσιάσουμε το Music Tribe Academy, ένα διαδραστικό Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης, όπου οι Πελάτες και οι Συνεργάτες μας θα μπορούν εκτός των άλλων, να δημιουργούν από κοινού μαθήματα και άλλο περιεχόμενο.

4. Εξυπηρέτηση Πελατών
Με τη δημιουργία αυτής της νέας στρατηγικής σχέσης, η Thomann θα υποστηρίζει άμεσα όλα τα προϊόντα Music Tribe μέσω του δικού της τηλεφωνικού κέντρου και της εσωτερικής υπηρεσίας εξυπηρέτησης. Η Music Tribe θα εξυπηρετήσει την Thomann με παγκόσμιες υπηρεσίες υποστήριξης καθώς και προμήθεια ανταλλακτικών απευθείας από τα εργοστάσιά μας, βελτιώνοντας έτσι δραστικά τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Τα προϊόντα λιανικής της Music Tribe διαθέτουν 3ετή εγγύηση κατά την εγγραφή τους στην Κοινότητα Music Tribe."

Ο COO της Music Tribe, David Hunter, πρόσθεσε:
«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για αυτήν την υπέροχη συνεργασία με τον Thomann, καθώς έτσι φτάνουμε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αυτήν τη στιγμή αναβαθμίζουμε εκ νέου ολόκληρο τον οργανισμό μας μέσω ενός πλήρους ψηφιακού μετασχηματισμού και αυτοματοποίησης όλων των διαδικασιών. Στόχος μας είναι να γίνουμε ένας εξαιρετικά στρατηγικός και διορατικός οργανισμός και αυτήν τη στιγμή επενδύουμε πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια για την πλήρη αυτοματοποίηση της τρέχουσας λειτουργίας μας στην Κίνα Πέρυσι αποκτήσαμε 50 στρέμματα γης στη Μαλαισία όπου σχεδιάζουμε το δεύτερο πλήρως αυτοματοποιημένο εργοστάσιο παραγωγής μας. Είμαστε πολύ περήφανοι που συνάψαμε στρατηγικές σχέσεις με τη Microsoft και τη Siemens γύρω από ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο 4.0.



Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση