Διαφήμιση
Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 15:22

H Verve Guitars στη MWE 2017

Οι κιθάρες της Verve Guitars και ο κατασκευαστής τους Γιώργος Βερβερίδης τίμησαν με την παρουσία τους τη φετινή έκθεση Music World Expo 2017. O Ελληνας κατασκευαστής ειδικεύεται στην υλοποίηση ξεχωριστών, custom ηλεκτρικών κιθάρων και μπάσων, μοναδικών σε αισθητική και ήχο. Ενάμιση σχεδόν μήνα μετά τη διεθνή του εκθεσιακή παρουσία στην Musik Messe της Φρανκφούρτης, ο Γιώργος Βερβερίδης παρουσίασε τις κιθάρες του και τη γενικότερη φιλοσοφία του ως κατασκευαστής στους επισκέπτες της Music World Expo στο Ζάππειο.

Εκεί παρουσιάστηκαν οι σειρές Exotic και Stellar series, που χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας υλικά ιδιαίτερα ποιοτική συναρμογή και υλοποίηση.
Όπως είπαμε οι κιθάρες της Verve διαθέτουν το πλεονέκτημα της custom υλοποίησης, με το μουσικό να μπορεί να επιλέξει το ξύλο, τα ηλεκτρονικά αλλά και τα ειδικά χαρακτηριστικά που επιθυμεί για την κιθάρα ή το μπάσο του, και η Verve να τα υλοποιήσει με απόλυτη πιστότητα και σε ανταγωνιστική τιμή.

Πολλοί γνωστοί δεξιοτέχνες της κιθάρας και φίλοι (και κάτοχοι) της Verve Guitars όπως ο Θοδωρής Ζήρας, ο Αλέξανδρος Δεσποτίδης και πολλοί άλλοι βρέθηκαν στο booth της εταιρίας και έπαιξαν Live που απόλαυσαν οι ίδιοι και κυρίως οι παρευρισκόμενοι…

Επαφή
Verve Guitars

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση