Διαφήμιση
Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 00:41

Η Stollas Music στη Music World Expo

Από την εταιρία Stollas Music, λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για τα νέα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στο booth της εταιρίας στη Music World Expo 2017… Δείτε εδώ τα σημαντικότερα εξ’ αυτών, τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας…

Δελτίο τύπου - Stollas Music
Η εταιρία Stollas Music συμμετέχει και φέτος δυναμικά στην έκθεση Music World Expo (Ζάππειο Μέγαρο, 19-21 Μαίου 2017) και σας παραθέτει τα νέα προϊόντα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ελληνική αγορά, στην έκθεση του Ζαππείου…

1)  Roland TD-50KV
Πρόκειται για το καινούριο σετ V-Drums, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω του TFR Event της Roland σε όλο τον κόσμο και αποτελεί την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα καινοτομία στα ηλεκτρονικά Drums. Είναι το πρώτο set που έρχεται και παρουσιάζεται ποτέ στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με έναν από τους πιο καταξιωμένους Drummers της Roland, τον Maxx Zaccheroni!

2)  IK Multimedia iRig Stage
Το μικρόφωνο-προενισχυτής για ακουστικά όργανα, που τους 3 μήνες κυκλοφορίας του έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων! Το iRig Acoustic Stage είναι η νέα λύση υψηλής τεχνολογίας για έχετε τον ακριβή και τον πλήρη ήχο της ακουστικής κιθάρας άλλα και άλλων ακουστικών οργάνων με ποιότητα στουντιακού ήχου, για να παίζετε ζωντανά στη σκηνή αλλά και στο στούντιο. Ο συνδυασμός του προηγμένου MEMS μικροφώνου, ο υψηλής ποιότητας προενισχυτής και η μονάδα επεξεργασίας ήχου DSP παρέχει  για πρώτη φορά μια break-through λύση, που προσφέρει υψηλής ποιότητας φυσικό ήχο και ευκολία στην εγκατάσταση. 

3) SAM SYSTEMS Integral
Το πρώτο Super Cardioid μικρόφωνο για ενισχυτές οργάνων, που βιδώνει στο στεφάνι του ηχείου του ενισχυτή. Παρέχει ακρίβεια και σαφήνεια στην απόδοση του παραγόμενου ήχου από την καμπίνα ή τον ενισχυτή, ρυθμίζοντάς το μοναχά μία φορά! Η εγκατάστασή του γίνεται εύκολα, καθώς βγάνει σε 2 εκδόσεις, 10 & 12 ίντσες, ενώ δεν εξέχει από το ύψος του μεγαφώνου, επιτρέποντας στο καπάκι του ηχείου να κλείνει απροβλημάτιστα, χωρίς να φαίνεται σαν ξένο σώμα. 

4) Roland RD-2000
Η ναυαρχίδα των ψηφιακών πιάνων της Roland, που έκανε την εμφάνισή της μόλις τον περασμένο Ιανουάριο στην έκθεση NAMM, έρχεται να διαδεχθεί περήφανα τους διάσημους προκατόχους του, RD-700 & RD-800, με ανεπτυγμένη πλήρως την μοναδική τεχνολογία "Supernatural" modeling πιάνου, μειώνοντας την ηχητική & παικτική διαφορά μεταξύ του RD-2000 και ενός κλασσικού πιάνου στο ελάχιστο. 

5) BOSS KATANA Amplifier Series
Στις Ιαπωνικές πολεμικές τέχνες, μόνο ένα σπαθί είναι άξιο σεβασμού, το Katana. Στους ενισχυτές κιθάρας, μόνο ένα όνομα είναι πρωτοπόρο. Αυτό της BOSS. Ο συνδιασμός τον 2 Ιαπωνικών θρύλων δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από την πηγή του πιο καθαρού και κοφτερού ήχου σε 2 εκδοχές, στα 50 & στα 100 watt. Ο BOSS Guitar Effects & Amplifiers Demonstrator, Claudio Becchaceci, θα σας κάνει να αντιληφθείτε πλήρως για τι ακριβώς μιλάμε. 

6) AIRA System-8
Το πρώτο πλήρως ανεπτυγμένο και αυτόνομο Plug-Out Synthesizer της Roland, με ήχους τραβηγμένους απευθείας από τους εγκεφάλους των Synth της Roland που άφησαν εποχή, και νέους ήχους σχεδιασμένους για το παρόν και το μέλλον της μουσικής, θα σας περιμένει στο περίπτερό μας για να κάνετε ταξίδια στον χρόνο. Η χρονομηχανή του ξεκινά από την δεκαετία του 1980 και φτάνει έως την δεκαετία του 2040... Τουλάχιστον. 

7) Aerodrums
Τα καλύτερα Drums που δεν είδατε ποτέ. 2 μπακέτες για τα χέρια, 2 ανακλαστήρες για τα πόδια, 1 κάμερα και ένας υπολογιστής. Αυτά είναι τα Aerodrums. Τα τύμπανα χωρίς τύμπανα. Ελάτε κι εσείς για Air Drumming στο περίπτερό μας, μα προσοχή: Είναι πολύ εθιστικά... 

8) IK Multimedia iLoud Micro Monitor
Το μόνο μικρό σε αυτά τα Ultra Linear Monitors είναι το μέγεθος. Με κριτικές από διεθνείς πολυβραβευμένους ηχολήπτες και μουσικούς, με 50 watt RMS, με συνδεσιμότητα καλωδιακή & Bluetooth, με Frequency Response Diagram που δεν πιστεύεις πως αντιστοιχεί σε αυτό το μικρό ζευγάρι ηχείων, καταλαβαίνεις αμέσως ότι πρέπει να τα ακούσεις για να το πιστέψεις. Επίσημα η Κυριακή 21 Μαϊου αποτελεί ημερομηνία World Tour Date για την παρουσίαση των iLoud Micro Monitors. 

Γενικές πληροφορίες:
*) Θα τρέχουν όλη μέρα, ανά διαστήματα, Demos για τους ενισχυτές KATANA & για τα Drums TD-50KV.
*) Ενθαρύνουμε τους κιθαρίστες να έρθουν με τις κιθάρες τους και να παίξουν με τον εκτιθέμενο εξοπλισμό ώστε να ακούσουν την βελτίωση με τα δικά τους μουσικά όργανα.
*) Όλα τα εκθέματα είναι Hands-On. (Εκτός από την TD-50KV η οποία θα είναι προσβάσιμη μόνο σε επαγγελματίες).
*) Στο περίπτερό μας θα βρίσκονται συνεχώς 15 εκπρόσωποί της εταιρείας μας, καθώς και εκπρόσωποι των εταιρειών: Roland, BOSS, IK Multimedia, Lewitt. Ελάτε για πληροφόρηση κατευθείαν στην πηγή!

Επαφή
Stollas Music

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση