Διαφήμιση
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2012 12:42

O Μιχάλης Χατζηγιάννης με Godin

Από την εταιρία Φ. Νάκας λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την κιθάρα της Godin που χρησιμοποιεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις συναυλιες του…

Φ. Νάκας – Δελτίο Τύπου
«Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο αγαπημένους και επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες της τελευταίας δεκαετίας, είναι ανάμεσα στα επιλεγμένα πρόσωπα της εταιρίας Godin που χρησιμοποιούν τις ομώνυμες καναδικές κιθάρες και πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο Seagull Performer Mini-Jumbo QI. Με πολλαπλά πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του αλλά και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης δεν αποχωρίζεται τη Seagull όταν βρίσκεται σε περιοδεία.
Ο Robert Godin, ξεκίνησε να κατασκευάζει τις πρώτες Seagull το 1982 στην περιοχή του Κεμπέκ στον Καναδά. Στόχος του ήταν η δημιουργία μιας κιθάρας που θα συνδυάζει τα στοιχεία της καλύτερης χειροποίητης κατασκευής, με την ανθεκτικότητα που χρειάζεται ένας επαγγελματίας μουσικός. Ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης βρήκε την ιδανική απόδοση, στον παραπάνω συνδυασμό».

Επαφή
Φίλιππος Νάκας ABEETE
τηλ:210 6686000

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση