Διαφήμιση
Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2022 12:14

Νέα σειρά φωτιστικών CHAUVET DJ ILS

H PA Solutions μας ενημέρωσε για τη νέα σειρά φωτιστικών Integrated Lighting System της CHAUVET DJ. Ας τα δούμε…

Δελτίο τύπου - PA Solutions
“Το νέο Integrated Lighting System (ILS) της CHAUVET DJ επιτρέπει για πρώτη φορά την δημιουργία φωτιστικών show συγχρονίζοντας διαφορετικούς τύπους φωτιστικών εύκολα και γρήγορα χωρίς την χρήση DMX.

CHAUVET DJ GigBAR Move + ILS
Το καινούργιο CHAUVET DJ GigBAR Move + ILS είναι ένα 5 σε 1 σύστημα που περιλαμβάνει κινούμενες κεφαλές, derbies, washes, laser και strobe effect σε μία μπάρα.
Το σύστημα μπορεί να ελέγχει μέσω της ILS τεχνολογίας οποιοδήποτε ILS συμβατό φωτιστικό είτε ασύρματα είτε ενσύρματα.
Ο έλεγχος του GigBAR Move + ILS είναι εφικτός μέσω ενσωματωμένης LCD οθόνης, DMX, ασύρματου footswitch ή του νέου RF ασύρματου χειριστηρίου.

CHAUVET DJ Intimidator Spot 160 ILS
To CHAUVET DJ Intimidator Spot 160 ILS διαθέτει συμβατότητα με το Integrated Lighting System (ILS), D-Fi USB για ασύρματο Master / Slave ή DMX έλεγχο, ενώ μπορεί να συνδεθεί με άλλα 4 φωτιστικά για εντυπωσιακά show σε Automated ή Sound mode.

CHAUVET DJ Swarm Wash FX ILS
Το CHAUVET DJ Swarm Wash FX ILS αποτελεί ένα 4 σε 1 LED φωτιστικό που συνδυάζει ένα RGBAW derby, ένα RGB+UV wash, ένα red / green laser και ένα δαχτυλίδι από λευκά SMD strobes.
Η συμβατότητα με το ILS σύστημα επιτρέπει τον εύκολο συγχρονισμό του με διαφορετικού τύπου φωτιστικά, ενώ είναι εξοπλισμένο και με D-Fi USB συμβατότητα για ασύρματο Master / Slave ή DMX έλεγχο.

CHAUVET DJ Kinta FX ILS
Το CHAUVET DJ Kinta FX ILS είναι ένα multi-effect φωτιστικό με kinta, laser και SMD strobe, με ILS συμβατότητα, D-Fi USB για ασύρματο Master / Slave ή DMX έλεγχο.

CHAUVET DJ SlimPAR T12 ILS
Το CHAUVET DJ SlimPAR T12 ILS αποτελεί ένα low profile high-output tri-color (RGB) LED Par συμβατό με το ILS σύστημα καθώς και με D-Fi USB για ασύρματο Master / Slave ή DMX έλεγχο. Το φωτιστικό είναι ιδανικό για on-camera χρήση λόγω της flicker-free λειτουργίας του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την PA SOLUTIONS μέσω του website της εταιρείας, τηλεφωνικά στο 2106427500 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Επαφή
PA SOLUTIONS

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση