Διαφήμιση
Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2022 13:49

Ο Lighting & Production Designer Mark Cunniffe επέλεξε ένα full Ayrton rig για την παγκόσμια περιοδεία “Mathematics tour” του Ed Sheeran…

Ο Lighting & Production Designer Mark Cunniffe επέλεξε ένα full Ayrton rig με IP65 κεφαλές (καθώς το stage δεν έχει roof), για την παγκόσμια περιοδεία περιοδεία “Mathematics tour” του Ed Sheeran.

Το rig με τις κινούμενες κεφαλές και τα φωτιστικά σώματα της Ayrton περιλαμβάνει τα εξής:
138 Ayrton Domino LT, 48 Perseo Profile και 22 ολοκαίνουργιες Ayrton Cobra που αποτελοόυν laser-sourced fixtures.

Το εν λόγω rig αποτελεί το πρώτο Ayrton rig για τον Mark Cunniffe, ενώ σημειωτέον ότι η παγκόσμια περιοδεία “Mathematics tour” αποτελεί την πρώτη τουρνέ για τα νέα Cobra.

Ο σχεδιασμός του show και της σκηνής, είναι αρκετά ιδιαίτερος και διαφορετικός από τα συνηθισμένα, καθώς αποτελείται από ένα τεράστιο περιστρεφόμενο κυκλικό stage διαστάσεων stadium format, που είναι ανοικτό, δίχως roof, και φιλοξενεί μια κυκλική οθόνη video, ενώ 6 κάθετοι πυλώνες περικλείουν τη σκηνή και συγκρατούνται μεταξύ τους από συρματόσχοινα και καλώδια.

Στους 6 αυτούς πυλώνες φιλοξενούνται οι 138 κεφαλές Domino LT, με 6 εξ’ αυτών να χρησιμοποιούνται ως follow spot για τον Ed Sheeran.

Ουσιαστικά, όπως εξηγεί ο Mark Cunniffe, πρόκειται για ένα show 360 μοιρών περιμετρικής θέασης, που έχει διαφορετική οπτική και φωτιστικές σκηνές ανάλογα με το που βρίσκεται ο θεατής.
Αναλυτικές πληροφορίες για το φωτιστικό σύστημα το σχεδιασμό και την προσέγγιση του Mark Cunniffe μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Ayrton στη χώρα μας θα σας δώσουν στην εταιρία Immex (που αποτελεί re-branding της Megaevent)…

Επαφή
Immex

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση