Διαφήμιση
Δευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2021 21:35

H PLASA άνοιξε τις πόρτες της

Δυο χρόνια μετά από την τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε, η έκθεση Plasa άνοιξε και πάλι τις πόρτες της για το κοινό στο Olympia του Λονδίνου (5 έως 7 Σεπτεμβρίου 2021), προκειμένου να υποδεχθεί τους επισκέπτες της, τα δια ζώσης σεμινάρια που πραγματοποιούνται, καθώς και αρκετά νέα προϊόντα από τις εταιρίες που συμμετείχαν…

Μεταξύ των συμμετεχόντων εταιριών ξεχώρισαν αρκετές με τη δυναμική παρουσία των περιπτέρων τους και των νέων προιόντων τους...

Η Robe παρουσίασε όλη τη γκάμα των νέων της φωτιστικών σωμάτων με τον τίτλο του φετινού concept να είναι ενδεικτικός (The Show Goes On), και να αναφέρεται στις προκλήσεις και τις νέες καταστάσεις που διαμόρφωσε η εμφάνιση της πανδημίας στον τομέα του Live…
H Robe εστίασε στην τεχνολογία TE – Transferable Engine technology – ενώ παρουσίασε το T2, αλλά κι ένα preview του T11 που δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί επίσημα. Ξεχωριστή παρουσία είχε και το Forte, το νέο LED moving light της εταιρίας.
Στον τομέα του audio ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Sennheiser με επικεφαλής τη νέα της σειρά Evolution Wireless Digital.

H KLANG διεύρυνε περαιτέρω την ευελιξία των συστημάτων της με την παρουσίαση του KLANG:konductor,του πλέον ισχυρού και πολύπλευρου immersive in-ear mixing processor, ο οποίος προσφέρει μέγιστη συνδεσιμότητα που καλύπτει όλες τις σύγχρονες αλλά και μελλοντικές ανάκες. Πρόκειται για ένα high end mixing σύστημα που προσφέρει 16 immersive mixes και επεξεργάζεται 128 σήματα εισόδου στα 96kHz με πρακτικά μηδαμινό εσωτερικό latency που είναι μικρότερο από 0.25ms.

Η Allen & Heath έχει στο booth της τη νεότερη προσθήκη στη σειρά dLive, την CTi1500 την οποία οι επισκέπτες μπορούν να δούν και στο stand της Audio-Technica. Επίσης, όσον αφορά τον audio τομέα, υπήρχαν νέα προιόντα από τις L-Acoustics, EM Acoustics, Nexo και πολλές ακόμα εταιρίες.

Τους επαγγελματίες του φωτισμού περίμενε η νέα κονσόλα Diamond 9 της Avolites, καθώς και τρία ακόμα νέα ντεμπούτα από την Astera (the PixelBrick, AX2 PixelBar και το AX9 PowerPAR).
Η Artistic Licence παρουσίασε το candlePower octo, μαζί με το Commissioner multi και το sunDial quad το οποίο κέρδισε το χρυσό βραβείο στα πλαίσια της 2019 PLASA Innovation Awards.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν και το d&b Soundscape Theatre προκειμένου να δούν από κοντά τις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες audio, μαζί με κορυφαία audio brands.
Σήμερα οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ημερίδες και παρουσιάσεις όπως οι ακόλουθες: “Working in Virtual Production & XR with White Light” και “5 Wireless Workbench Features You Didn't Know You Needed” με την υποστήριξη της Shure. Επίσης, έλαβαν χώρα προϊοντικά deemo από τις εταιρίες d&b audiotechnik, DiGiCo και Klang.

Η KV2 Audio και η RCF φιλοξένησαν ακροάσεις συστημάτων τους σε ακουστικά διαμορφωμένους χώρους. Το demo της KV2 Audio περιελάμβανε το VHD 2.0 touring and installation system και το VHD 4.21 subwoofer, καθώς και τη νέα σειρά CS Series.
Η RCF παρουσίασε το νέο NX 9 καθώς και τα ηχεία της νέας σειράς Art 9.

Οι GLP, ChamSys και Chauvet Professional πραγματοποίησαν demos στο Gallery, που περιελάμβαναν τη νέα κονσόλα MagicQ Stadium (της ChamSys), ενώ η Chauvet παρουσίασε τα Ovation Reve E3 και Maverick Silens 2 Profile μεταξύ άλλων.

Η έκθεση Plasa Show ολοκληρώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου και η διοργάνωσή της είναι εκτός των άλλων και συμβολική, αφού ουσιαστικά είναι η πρώτη έκθεση του κλάδου που πραγματοποιείται αποκλειστικά διαζώσης μετά την έλευση της πανδημίας. 

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ...

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση