Διαφήμιση
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 11:58

Νέο μέλος στην οικογένεια ColorSource της ETC

Το νέο ColorSource CYC είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για φωτισμό κυκλοράματος ή τοίχου, δημιουργώντας έναν απαλό και λείο φωτισμό σε ένα ευρύ φάσμα δυνατών χρωμάτων χρησιμοποιώντας το μοναδικό, LED σύστημα πέντε χρωμάτων: κόκκινο, πράσινο, μπλε, indigo, και lime. 
Το ColorSource CYC εξαλείφει την ανάγκη αντικατάστασης λαμπτήρων βολφραμίου και φίλτρων που καίγονται μετά από μερικές παραστάσεις. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα χωρίς ανεμιστήρα LED, καταναλώνουν πολύ λιγότερο ρεύμα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο CYC φωτιστικό που υπάρχει στην αγορά. Ωστόσο, η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας δεν ισοδυναμεί με μειωμένη απόδοση φωτός. Στην πραγματικότητα, είναι δυνατό να ανάψει ένα πλήρες cyclorama με τον ίδιο αριθμό των φωτιστικών που συνήθως απαιτούνται.

Με τον συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό του συνδυάζεται ιδανικά με τον φόντο, ενώ τοποθετείται εύκολα στο πάτωμα ή κρεμιέται.
Το κάθε φωτιστικό περιλαμβάνει το yoke, καλώδιο ρεύματος Power Con, εισόδους και εξόδους ρεύματος και σήματος και ένα πανεύκολο χειριστήριο για ευκολία στον προγραμματισμό του ή για stand alone παρουσίαση.

Μαζί με την κυκλοφορία του ColorSource CYC, η ETC κυκλοφόρησε και την νέα ενημερωμένη έκδοση του CYC tool που μπορείτε να «κατεβάσετε» από σήμερα δωρεάν από το iTunes ή το Google Play. Μέσω της εν λόγω εφαρμογής μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε τον αριθμό των απαιτούμενων φωτιστικών και τις αποστάσεις μεταξύ τους, ώστε να έχετε την πλήρη κάλυψη του κυκλοράματος σας.

Αμέσως πιο κάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό video, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία LUCE, όπου μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Στέφανο Κοτατή…

Επαφή
LUCE
τηλ. 210 68 99 011-3

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση