Διαφήμιση
Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 22:00

Το επιβλητικό... Robe Theater

Το περίπτερο της Robe ξεχώριζε ανάμεσα στα επίσης καλοστημένα και προσεγμένα περίπτερα των εταιρών φωτισμού στο Hall 3.0. To φετινό concept της Τσέχικης εταιρίας ήταν ένα θέατρο, ένα κλασικό ‘κλειστό’ θέατρο που φιλοξενούσε όλα τα νέα προιόντα της εταιρίας που ήταν συνολικά 12. Οι άνθρωποι της Robe είχαν ‘χτίσει’ το θέατρο με ένα τεράστιο εκτυπωμένο εσωτερικά και εξωτερικά backdrop το οποίο περιελάμβανε εσωτερικά τα σύγχρονα καθίσματα του θεάτρου να κοιτάζουν την κόκινη κουρτίνα, ενώ τα προϊοντικά demos γίνονταν ανά μια ώρα σε ένα ζωντανό περιβάλλον που κράτησε ψηλά το ενδιαφέρον των επισκεπτών.  

Οσον αφορά τα προϊόντα ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκαν επί ευρωπαϊκού εδάφους τα Spiider LED wash beam moving light, μαζί με ακόμα 11 νέα προϊόντα της Robe.

Πιο συγκεκριμένα, στο booth της Robe είδαμε τα Spiider, το ολοκαίνουργιο LED wash της εταιρίας που βασίζεται στην επιτυχημένη πλατφόρμα των best-selling ‘industry standard’ LEDWash series της Robe, βασιζόμενο σε νέο concept με νέα οπτικά συστήματα. Το Spiider χρησιμοποιεί ένα super bright 60W RGBW LED multichip στο κέντρο και περιστοιχίζεται από 18 x 30W RGBW LED multichips. Το zoom του κυμαίνεται από 4 - 48 degrees με light output 50, 000 lumens στα 5 μέτρα.

Το LEDBeam 150 διαθέτει zoom range από 4° έως 62° και χρησιμοποιεί ως πηγές ένα cluster από high power 30W RGBW multichip LEDs. 

Το ParFect 150 είναι ένα LED ACL-style beam αποτελώντας μια στατική zoom-able έκδοση του LEDBeam 150.

Το PATT 2017 διευρύνει την επιτυχημένη σειρά ρετρό στυλ φωτιστικών σωμάτων της Robe και χρησιμοποιεί 7 x 30W RGBW LEDs. Βασίζεται σε μια ιδέα του διεθνούς φήμης lighting designer Tim Routledge.

Το pixelPATT ακολουθεί κι αυτό τη ρετρό αισθητική και ενσωματώνει 7 x 30W RGBW LED multichips, ένα στο κέντρο και τα άλλα περιμετρικά σε ένα δαχτυλίδι των έξι.

Επίσης νέο το BMFL FollowSpot βασίζεται σε μια τροποποιημένη εφαρμογή του BMFL WashBeam luminaire που υποστηρίζει μοτοριζέ λειτουργία αλλά και manual χειρισμό προκειμένου να ικανοποιήσει τους χειριστές follow-spot. Ενσωματώνει wide 160 mm front lens και χρησιμοποιεί μια high CRI 1700W λυχνία. Οι επιδόσεις του ανέρχονται στα 250.000 lux στα 5 μέτρα

Το BMFL LightMaster αποτελεί ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ που μέσω του πάνελ ελέγχου που διαθέτει μπορεί να μετατρέψει κάθε BMFL της Robe σε follow spot.

Το RoboSpot είναι ένα remote follow-spot σύστημα, συμβατό με κάθε υλοποίηση της BMFL σειράς της Robe.

To UV Strobe αποτελεί το νέο strobe-blinder effect της εταιρίας.

Το Strobe IP είναι – όπως το χαρακτηρίζει η εταιρία - ένα mega-bright strobe wash για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους και outdoor venues.

Επίσης η Robe παρουσίασε το ColorStrobe IP (έγχρωμη έκδοση του Strobe IP) και το VIVA CMY.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της Robe θα σας δώσουν στις εταιρίες Mega Sound και Φ. Νάκας…

Επαφή
Mega Sound
Φ. Νάκας

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση