Διαφήμιση
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 15:27

Συνεργασία ROBE και Mega-Sound

Από την εταιρία Mega-Sound λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση για τη συνεργασία της με την εταιρία κατασκευής επαγγελματικών φωτιστικών σωμάτων ROBE, για την Ελληνική αγορά…

Δελτίο τύπου - Mega-Sound
«Η ROBE αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία φωτιστικών σωμάτων στον Κόσμο. Με έδρα την Τσεχία, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για ένα εκ των μεγαλύτερων και διασημότερων κατασκευαστών φωτιστικών σωμάτων στον κόσμο. Τα τελευταία 15 χρόνια, η Robe, από μια σχετικά μικρή κατασκευάστρια OEM φωτιστικών έχει φτάσει στο να ξεπεράσει παραδοσιακά μεγαθήρια στον κόσμο των επαγγελματικών φωτιστικών σωμάτων και να ανταγωνίζεται αντάξια τους κορυφαίους, ξεπερνώντας τους συχνά. Πλέον, η ίδια, σχεδιάζει και παράγει πρωτοποριακά προϊόντα τα οποία αποτελούν το πρότυπο (benchmark) το οποίο οι ανταγωνιστές της αγωνίζονται να ξεπεράσουν ή απλά να μιμηθούν.
Η Mega-Sound, του ομίλου Οικονομόπουλος, διανομέας της ROBE στην Ελλάδα από την έναρξη του 2017, θα παρέχει όλη την γκάμα της εταιρείας, δίνοντας έμφαση στα τελευταίας τεχνολογίας και σχεδιασμού Spiider, Pointe και Mini Pointe χωρίς ταυτόχρονα να παραλείπονται τα πιο κλασσικά φωτιστικά όπως LED Wash, Beam και Spot.
Το πρώτο 6μηνο του 2017 θα γίνει παρουσίαση πολλών προϊόντων της ROBE σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, ώστε οι χρήστες επαγγελματικών φωτιστικών σωμάτων να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες τους αλλά και τις νέες πρωτοποριακές τους λειτουργίες. Αναμείνατε νέα…».

Επαφή
Mega-Sound

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση