Διαφήμιση
Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 14:46

10 χρόνια Madrix και Ak vibe

Από την εταιρία Ak vibe λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τη 10ετή συνεργασία της με την Γερμανική εταιρία (με έδρα τη Δρέσδη) Inoage GmbH, που ιδρύθηκε από τους Christian Hertel, Sebastian Pinzer και Sebastian Wissmann και αποτελεί την εταιρία πίσω από το MADRIX brand και το ιδιαίτερα δημοφιλές Madrix software. Ιδού η αναλυτική ανακοίνωση της Ak vibe…

Ak vibe - Δελτίο Τύπου
«Σήμερα η εταιρεία μας, κλείνει 10 χρόνια συνεργασίας πανελλαδικά, με το πρόγραμμα διαχείρισης φωτισμού,  Madrix software. Η Ak vibe είναι η εταιρία που ‘τοποθέτησε’ το πρόγραμμα στην Ελληνική αγορά καθιστώντας το ιδιαίτερα δημοφιλές και επιτυχημένο για μια εκτεταμένη γκάμα εφαρμογών και φωτιστικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα. Η Ak vibe,  όλα αυτά τα χρόνια μελετά - σχεδιάζει μοναδικές ιδέες και τοποθετεί κατασκευές φωτισμού σε χώρους, όπως  club, bar, event, χώροι τέχνης, interior & exterior κτιρίων.
Το Madrix, είναι μια πρωτοποριακή λύση στον έλεγχο του LED φωτισμού, προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα λογισμικού και hardware. Πιο συγκεκριμένα είναι ένα ισχυρό λογισμικό αλλά και παράλληλα εύκολο στην χρήση το οποίο μέσω pixel mapping ελέγχει οποιοδήποτε LED. Μπορεί να λειτουργήσει ως γεννήτρια εφέ αλλά και ως media server, δημιουργώντας μοναδικά οπτικά εφέ σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα αλλά και μέσω οποιουδήποτε DMX/MIDI controller. Είναι ένα ευέλικτο, ισχυρό εργαλείο στα χέρια των φωτιστών και VJ καλλιτεχνών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Madrix software και όλες τις πιθανές εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς, επικοινωνήστε με την εταιρία Ak vibe…

Επαφή
AK VIBE – Αθανασάκης Κων/νος
Τ: 2810 831 321
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση