Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 20:47

Νέα σειρά dot2 από την MA Lighting

H MA Lighting παρουσίασε μια νέα σειρά compact κονσολών ελέγχου φωτισμού. Η νέα σειρά ονομάζεται dot2 και περιλαμβάνει συνολικά 6 hardware & 2 software μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει 3 κονσόλες φωτισμού, τις dot2 core, dot2 XL-F και dot2 XL-B, δυο playback expansion wings, τις dot2 F-wing και dot2 B-wing, το dot2 Node4 (network output node), καθώς και τις software εφαρμογές dot2 onPC console software και dot2 3D visualisation software. Οι κονσόλες της σειράς dot2 έχουν σχεδιαστεί για μικρά και μεσαίου βεληνεκούς projects και venues, ενώ προσφέρουν ιδιαίτερα διευρυμένη λειτουργικότητα, ευελιξία και ευκολία χρήσης. Το λογισμικό της dot2 είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και διατίθεται σε πολλές γλώσσες, ενώ προσφέρεται και onboard βοήθεια (Help and Direct Hints) προκειμένου να χειριστεί με ευκολία και πλήρη καθοδήγηση τις κονσόλες της νέας σειράς, ακόμα και ένας νέος MA χρήστης.

Στα ατού των κονσολών της σειράς, συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων το εύκολο Patch and Go, δίχως να απαιτείται επιπρόσθετο setup, ενώ ένα ευρύ φάσμα εύκολων λειτουργιών προγραμματισμού και playback είναι στη διάθεση του χρήστη. Στα ατού της σειράς οι λειτουργίες Automated tools, Track & Shield and Auto-Unblock που απλοποιεί τη διαχείριση του cue-list, ενώ η λειτουργία Auto-Fix επιτρέπει στις σελίδες του playback να αλλάζουν με απολύτως ομαλό και ασφαλή τρόπο. Ιδιαίτερα οικεία με τις νέες dot2 θα νιώσουν και όσοι δουλεύουν θεατρικούς φωτισμούς, χάρι στα 100mm faders που παρέχουν απευθείας πρόσβαση στη master playback list, ενώ αντίστοιχα εύκολη είναι η απευθείας πρόσβαση στη στάθμη των φωτισμών. Αντίστοιχα η dot2 είναι μια compact διαστάσεων – πανάλαφρη κονσόλα που ειδικεύεται στα Live και το touring, ενώ το προαιρετικό modular plug & play dot2 F-wing αλλά και το dot2 B-wing επιτρέπουν την άμεση διεύρυνση της κονσόλας όποτε οι ανάκγες του show το απαιτήσουν. 
Ολες τις λεπτομέρειες για τη νέα compact σειρά dot2 μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ

Σημειωτέον, ότι τo dot2 onPC και το dot2 3D software θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο. Ωστόσο, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα φωτισμού της εταιρίας Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση