Διαφήμιση
Τετάρτη, 01 Δεκέμβριος 2010 19:55

Παρουσίαση Varilite VLX Wash

Από την εταιρία Lights International λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση – πρόσκληση για την παρουσίαση του Varilite VLX Wash της PRG από τον Διευθυντή Πωλήσεων της PRG, Matt Hallard. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 8 Δεκεµβρίου 2010 στις 12.30µµ στο Ίδρυµα Μείζονος Ελληνισµού – Ελληνικός Κόσµος και θα διαρκέσει 2 ώρες. Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 3/12/2010 στη Lights International στο τηλ. 210-9938450.

Δελτίο Τύπου – Πρόσκληση Lights International
«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
Είµαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλέσουµε στην παρουσίαση του Varilite VLX Wash της PRG από τον Διευθυντή Πωλήσεων της PRG, Matt Hallard.
To VARI*LITE VLX Wash ανήκει στη νέα γενιά ροµποτικών της εταιρείας που ξεκίνησε την επανάσταση στον αυτοµατοποιηµένο φωτισµό. Το VLX wash παρέχει όλα τα πλεονεκτήµατα της τεχνολογίας LED µε τα καλύτερα δυνατά οπτικά χαρακτηριστικά των παραδοσιακών ροµποτικών. Προσφέρει εντυπωσιακά χρώµατα και ένταση, πολλά χρόνια ζωής και υψηλή αξιοπιστία. Σε συνδυασµό µε το χαµηλό κόστος κατανάλωσης ενέργειας και συντήρησης, το VARI*LITE VLX τοποθετεί πολύ ψηλά τον πήχη στην αγορά ροµποτικών κεφαλών τεχνολογίας LED. Επτά, αντικαταστάσιµα LED RGBW των 120 Watt αποδίδουν τρεις φορές πιο αποτελεσµατικά από τις συµβατές πηγές αλογόνου βολφραµίου. Το συνολικό σύστηµα παρέχει περίπου 14.000 lumens ενώ οι 10.000 ώρες ζωής του τσιπ εξασφαλίζουν το µηδενικό κόστος αντικατάστασης λαµπτήρων (που πλέον ανήκει στο παρελθόν). Λόγω του εσωτερικού συστήµατος οµογενοποίησης της δέσµης φωτός (πατέντα), η µίξη των χρωµάτων είναι οµαλή, φυσική, και χωρίς τις επιπτώσεις των σκιάσεων που παρατηρούνται συχνά σε άλλα LED φωτιστικά. Επιπλέον, το VLX προσφέρει δυναµική ρύθµιση CRI, δυνατότητα αυξοµείωσης της θερµοκρασίας χρώµατος του λευκού που κυµαίνεται µεταξύ 3.000 και 9.000 Kelvin καθώς και απρόσκοπτη µίξη χρωµάτων. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά προσδίδουν στο φωτιστικό ποιότητες αντίστοιχες αυτών µε λαµπτήρες αλογόνου βολφραµίου χωρίς όµως το σχετικό κόστος και την αναποτελεσµατικότητα που είναι συνυφασµένη µε αυτή την τεχνολογία. H παρουσίαση του Varilite VLX Wash θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Δεκεµβρίου 2010 στις 12.30µµ στο Ίδρυµα Μείζονος Ελληνισµού – Ελληνικός Κόσµος και θα διαρκέσει 2 ώρες. Παρακαλώ όπως δηλώσετε συµµετοχή το αργότερο έως τις 03/12/10 στα παραπάνω στοιχεία και ώρες γραφείου 9:30 – 17:00.
Με εκτίµηση
Για την Lights International, Στέφανος Κοτατής Δ/ντής Marketing / Πωλήσεων»

Επαφή
Lights International
τηλ. 210-9938450
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.lightsinternational.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση