Διαφήμιση
Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2026 20:31

Telmaco + d&b audiotechnik στο "ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2026"

Από την εταιρία Telmaco λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με το 13ο Πανελλήνιο συνέδριο ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2026 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ακουστικής...

Δελτίο Τύπου - Telmaco
"Η Telmaco και η d&b audiotechnik στηρίζουν από κοινού το ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2026 ως Χρυσοί Χορηγοί. 
Το συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ακουστικής είναι η κύρια επιστημονική συνάντηση για την ακουστική στην Ελλάδα, και η κοινή μας παρουσία εκφράζει τη δέσμευσή μας να φέρνουμε πιο κοντά την τεχνολογία του επαγγελματικού ήχου και την επιστήμη της ακουστικής. 
Θέλουμε να μοιραστούμε εργαλεία όπως το NoizCalc με μελετητές, μηχανικούς και ερευνητές, και να συζητήσουμε μαζί τους πώς ο σχεδιασμός ηχοσυστημάτων και η προστασία από τον περιβαλλοντικό θόρυβο μπορούν να πηγαίνουν χέρι χέρι. Με χαρά σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το d&b NoizCalc και να συζητήσουμε από κοντά τις δυνατότητές του.

Το συνέδριο λαμβάνει χώρα στις 16 έως 18 Οκτωβρίου 2026 στο ΔΙΠΑΕ στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης. 
Η παρουσίαση του NoizCalc θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου (16.00 - 16.30) με εισηγητή τον Daniel Belcher, R+D, Application Software and Product Manager NoizCalc της d&b audiotechnik.
Ο Daniel Belcher θα παρουσιάσει αναλυτικά το προηγμένο λογισμικό πρόβλεψης και θα εξηγήσει πώς συμβάλλει σε ακριβέστερο σχεδιασμό και υλοποίηση εκδηλώσεων.

Τι κάνει το NoizCalc

Το NoizCalc προβλέπει τις ηχητικές εκπομπές των ηχοσυστημάτων d&b και τα επίπεδα θορύβου πέρα από τα όρια του χώρου, με στόχο την ελαχιστοποίηση της διαρροής θορύβου και της ενόχλησης εκτός του χώρου της εκδήλωσης. Με τη χρήση του επιτυγχάνεται η πρόβλεψη της καταληπτότητας και της διάδοσης του ήχου από τα συστήματα ηχείων d&b σε εξωτερικούς χώρους.

Αξιοποιώντας απρόσκοπτα τα δεδομένα του d&b ArrayCalc, το NoizCalc δημιουργεί λεπτομερείς χάρτες πλέγματος θορύβου (Noise Grid Maps) βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων πρόβλεψης. Ο σχεδιαστής μπορεί να μοντελοποιήσει ολοκληρωμένα συστήματα που αποτελούνται από line arrays, ηχεία σημειακής πηγής (point source), subwoofers, καθώς και near fills και delay, και να προσομοιώσει διαφορετικές στρατηγικές τοποθέτησης και ελέγχου για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.

Το NoizCalc αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την SoundPLAN, εταιρεία εξειδικευμένη στην πρόβλεψη περιβαλλοντικού θορύβου, και αξιοποιεί το νέο πρότυπο υπολογισμών System Design Exchange (SDE). Παρέχει ακριβείς προβλέψεις που υποστηρίζουν τόσο την εμπειρία του κοινού όσο και τη συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο.

Το NoizCalc αποτελεί το κατάλληλο εργαλείο για τους επαγγελματίες του ήχου, για αξιόπιστη σχεδίαση συστημάτων που αποδίδουν εξαιρετικό ήχο εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο, και πουθενά αλλού.

Θέλετε να κλείσουμε συνάντηση στο συνέδριο; Γράψτε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες για το NoizCalc θα σας δώσουν στην Telmaco..."

Επαφή
Telmaco

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση