Διαφήμιση
Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2023 21:47

Η CODA Audio ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Jean-Michel Jarre στα πλαίσια της ISE 2023, για ένα immersive show 360 μοιρών…

Η CODA Audio ανακοίνωσε ότι ο Jean-Michel Jarre, ο διάσημος Γάλλος συνθέτης και πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής, θα συμμετάσχει μαζί με την εταιρεία στην έκθεση  ISE 2023 για να παρουσιάσει τα επόμενα βήματα για ένα immersive show 360 μοιρών.

Ο Jean-Michel Jarre έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1970 με το άλμπουμ του Oxygène και τον Οκτώβριο του 2022 κυκλοφόρησε το τρέχον άλμπουμ του OXYMORE.
Τον τρέχων μήνα (Ιανουάριο 2023) πραγματοποίηση μια σειρά από immersive show σε συνεργασία με την Coda International στην εμβληματική εκδήλωση Midem+23 της μουσικής βιομηχανίας, στις Κάννες.

Το OXYMORE του Jean-Michel Jarre είναι το πρώτο immersive έργο αυτής της κλίμακας που ωθεί τα όρια της καινοτομίας στα άκρα.
Για τις ανάγκες της παραγωγής θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα N-RAY της CODA Audio σε 16.1 setup, ελεγχόμενο από τον immersive επεξεργαστή Space Hub της εταιρείας.

«Η τοποθέτηση ήχων ως αντικειμένων γύρω μας σε ένα επίπεδο 360 μοιρών είναι ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος σύνθεσης που φέρνει επανάσταση στη σύλληψη, την παραγωγή και τη διανομή της μουσικής του αύριο», εξηγεί ο Jarre. «Στην πραγματική ζωή, δεν υπάρχει στερεοφωνικό, το ηχητικό πεδίο μας είναι 360 μοίρες. Σήμερα, η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε τη σύνθεση σε χωρικό ήχο, που ανοίγει μια εντελώς νέα εμπειρία για εμάς τους μουσικούς στη δημιουργική διαδικασία».

Ο ιδρυτής και MD της CODA Audio, Svetly Alexandrov, δήλωσε ενθουσιασμένος με τη συνεργασία. «Ο Jean-Michel Jarre ήταν κάποιος που λάτρευα όταν μεγάλωνα. Θαύμασα την καινοτόμο προσέγγισή του και την προθυμία του να πειραματιστεί. Είναι ένας πραγματικός πρωτοπόρος στον τομέα του και νομίζω ότι γι' αυτό ταιριάζουμε τόσο. Η καινοτομία συναντά την καινοτομία”.
«Οι συναυλίες στις Κάννες θα είναι μόνο η αρχή», προσθέτει. «Περισσότερα έρχονται ακόμη και ο Jean-Michel θα είναι μαζί μας στο ISE στη Βαρκελώνη στο τέλος του μήνα για να αποκαλύψει τις επόμενες εξελίξεις. Το ταξίδι μόλις αρχίζει!»

Επαφή
CODA Audio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση