Διαφήμιση
Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2022 20:24

Mackie: παρουσίαση νέων προϊόντων

Από την εταιρία Metro Audio Systems λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την παρουσίαση των νέων προϊόντων της Mackie...

Metro Audio Systems - Δελτίο τύπου
"Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 16.00 το απόγευμα στο Πολυχώρο House124, Αγίας Παρασκευής 124 στο Χαλάνδρι, η Metro Audio Systems παρουσιάζει τα νέα προϊόντα της Mackie!
Μετά από δύο χρόνια πανδημίας η εταιρεία μας διοργανώνει μία εκδήλωση για να δείτε και να ακούσετε από κοντά τα νέα προϊόντα ήχου της αμερικάνικης εταιρείας Mackie! Τις νέες σειρές θα παρουσιάσει ο Dimitri Metzeltin, Marketing & Training Manager της Mackie.

Θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να βρεθούμε, φίλοι, συνεργάτες και λάτρεις του ήχου σε έναν όμορφο χώρο, παρουσιάζοντάς σας λεπτομερώς όλες τις νέες δυνατότητες των νέων ηχείων, μικροφώνων, ακουστικών, soundbars, και πολλών άλλων προϊόντων.

Η Mackie επεκτείνει την προϊόντική της γκάμα, πέρα από τα παραδοσιακά PA προϊόντα (επαγγελματικά ηχεία, κονσόλες ήχου κ.ά.) που συνεχίζει να εξελίσσει, και με νέες σειρές προϊόντων που στοχεύουν στον δημιουργό περιεχομένου, τον streamer, τον gamer και γενικά στο κοινό που αναζητά υψηλή ποιότητα ήχου στη καθημερινότητά του.

Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε μαζί σας μια συναρπαστική εμπειρία στο χώρο του House124 (Αγίας Παρασκευής 124, Χαλάνδρι).

Ώρα προσέλευσης: 16:00

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ... 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση