Διαφήμιση
Πέμπτη, 02 Σεπτέμβριος 2021 22:10

Μήνυμα στο διάστημα μέσω ενός XY-2

Το μεγάφωνο XY-2 παίζει "You’re On Mute" καθώς ανέβαινε (μέσω αερόστατου) μέχρι να μειωθεί εντελώς η πίεση του αέρα. Το ηχείο και ηχογράφος Pioneer Pro Audio XY-2 σε μεγάλο υψόμετρο για να σιγήσει το "You’re On Mute".

Η Pioneer Pro Audio χαιρέτισε πρόσφατα την επιστροφή των προσωπικών εκδηλώσεων στέλνοντας το "You Are On Mute" (μια φράση που καθιερώθηκε στην εποχή της πανδημίας) στο διάστημα μέσω ενός ηχείόυ XY- 2.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατέγραψε τη φράση στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και ισπανικά, συνέδεσε τη συσκευή αναπαραγωγής με το μεγάφωνο XY-2 και τηρώντας ευλαβικά όλους τους σχετικούς κανονισμούς, εκτόξευσε το ηχείο στο διάστημα χρησιμοποιώντας ένα ελαφρύτερο από τον αέρα αερόστατο αερίου από εγκεκριμένη (από την CAA) τοποθεσία εκτόξευσης στο Σέφιλντ της Αγγλίας.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το μεγάφωνο ανέβηκε σε υψόμετρο πάνω από 30.000 μέτρα (πάνω από 18,6 μίλια), επιβιώνοντας σε θερμοκρασίες -145 βαθμών Φαρενάιτ. Καθώς το ύψος που ‘πετούσε’ το XY-2 συνεχώς αυξανόταν και η πίεση του αέρα μειωνόταν, ο ήχος του μεγαφώνου σιγά σιγά εξασθενούσε έως ότου η φράση "You've On Mute" σίγησε εντελώς.

Στην κορυφή της πτήσης, το μπαλόνι έσκασε, επιστρέφοντας το μεγάφωνο στη Γη με ταχύτητα 250 μίλια την ώρα, πριν το ταξίδι 2,5 ωρών επιβραδυνθεί στα τελευταία του στάδια με τη χρήση αλεξίπτωτου. Αφού παρακολουθήθηκε από μια ομάδα στο έδαφος, το μεγάφωνο προσγειώθηκε τελικά άθικτο κοντά στο Retford της Αγγλίας, 35 μίλια μακριά από την πλατφόρμα εκτόξευσής του.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Kristian Van Haute, Sales Manager, Pioneer Pro Audio, “ο τελευταίος χρόνος ήταν τουλάχιστον δύσκολος. Το κλείσιμο της βιομηχανίας εκδηλώσεων και της νυχτερινής ζωής ήταν απίστευτα δύσκολο για όλους τους εμπλεκόμενους, συμπεριλαμβανομένης και της Pioneer Pro Audio. Όλοι έχουμε βιώσει θεμελιώδεις αλλαγές στον τρόπο που εργαζόμαστε, κοινωνικοποιούμαστε και επικοινωνούμε. Η απομακρυσμένη εργασία έχει φέρει πολλές εκφράσεις που έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινή μας γλώσσα και δεν είναι όλες ευπρόσδεκτες, αντιθέτως πολλές εξ αυτών γίνονται όλο και πιο κουραστικές”.

 Και συνέχισε… “προκειμένου να επισημάνουμε αυτό που ελπίζουμε, ότι δηλαδή θα πραγματοποιηθεί σιγά – σιγά το άνοιγμα του κόσμου όπως τον ξέραμε, αποφασίσαμε να ρίξουμε συμβολικά τη χειρότερη φράση στο πιο μακρινό μέρος που μπορούσαμε να σκεφτούμε - το διάστημα. Το εμβληματικό ηχείο XY-2 έκανε τη δουλειά του, οπότε ας ελπίσουμε ότι όλοι μας θα μπορέσουμε σύντομα να συνεχίσουμε με το δική μας χωρίς να χρειαστεί να πούμε: «Μπορείτε να δείτε την οθόνη μου;» ή, το χειρότερο από όλα, «Είστε σε σίγαση»! »…

Περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα της Pioneer Pro Audio θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση