Διαφήμιση
Τρίτη, 16 Μάρτιος 2021 15:18

H Powersoft στην Omikron Electronics

Η Omikron Electronics ανακοίνωσε ακόμα μια ηχηρή συνεργασία της, αυτή τη φορά με την Ιταλική Powersoft, σε επίπεδο αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για την Ελληνική αγορά…

Δελτίο τύπου – Omikron Electronics
«Αγαπητοί συνεργάτες,
είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Ιταλική εταιρία Powersoft, σε επίπεδο αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για την Ελληνική αγορά.
H Ιταλική Powersoft αποτελεί μια καταξιωμένη εταιρία (σε επίπεδο τεχνολογίας και αποδοχής), ενώ από το 1995 που ιδρύθηκε, ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την προώθηση μιας εκτεταμένης και πατενταρισμένης γκάμας επαγγελματικών high-end τεχνολογιών, οι οποίες απευθύνονται στον κλάδο του επαγγελματικού audio, μέσω των προϊόντων που παράγει η εταιρία και στα οποία περιλαμβάνονται: τελικοί ενισχυτές, μεγαφωνικές μονάδες και αντίστοιχο λογισμικό για χρήση σε Installation και Live audio εφαρμογές υψηλού βεληνεκούς.

Οι πατενταρισμένες τεχνολογίες της Powersoft
Η Powersoft ως κατασκευάστρια εταιρία επαγγελματικών ενισχυτικών είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τεχνολογία Class D στην οποία επένδυσε ήδη από το ξεκίνημά της το 1995, καθώς τα δεδομένα πλεονεκτήματά της είναι η υψηλή απόδοση, το χαμηλό βάρος, ο ‘μαζεμένος’ όγκος και η δυνατότητα να λειτουργεί απροβλημάτιστα στα 2 Ohm.
Μερικές από τις βασικές πατενταρισμένες τεχνολογίας / λειτουργίες που εφαρμόζει η Powersoft στις ενισχυτικές της διατάξεις είναι οι εξής:
Η λειτουργία PFC (Power Factor Correction) που εξασφαλίζει τη μείωση της αρμονικής παραμόρφωσης καθώς και την κατανάλωση στο ήμιση σχεδόν σε σχέση με τον ανταγωνισμό, για την ίδια ισχύ εξόδου.

H τεχνολογία Ανακύκλωσης ενέργειας που εκμεταλλεύεται εκ νέου την reactive ενέργεια που προέρχεται από το στάδιο εξόδου του ενισχυτή, επαναφορτίζοντας έτσι τους πυκνωτές.
Η τεχνολογία Smart rails management είναι μια από αυτές που ενισχύουν το ‘πράσινο’ προφίλ των ενισχυτών της Powersoft, καθώς ο ενισχυτής δεν χρησιμοποιεί το στάδιο τροφοδοσίας του όταν βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας.
Η τεχνολογίαActive Damping Control (ιδιαίτερα ενεργή στα LF drivers) βασίζεται στον υπολογισμό της αντίστασης του καλωδίου, και είναι ιδιαίτερα ευεργετική για μεγάλα μήκη καλωδίων εξόδου όπου υπάρχουν απώλειες (efficiency και damping factor).
Αντίστοιχα η τεχνολογία Three-phase load balancing που εφαρμόζεται στη κορυφαία σειρά ενισχυτικών Χ της εταιρίας, διαθέτει tri-phase & bi phase balance, με αποτέλεσμα ο ενισχυτής να λειτουργεί ακόμα και στα 380 volt με 3 φάσεις και γείωση χωρίς ουδέτερο, ενώ το κατώφλι λειτουργίας του ενισχυτή είναι τα 80Volt…
Άλλη μια αξιόλογη τεχνολογία είναι η Differential Pressure Control που εφαρμόζεται στα πρωτοποριακά πιστονικά subwoofer νέας τεχνολογίας της σειράς M-Force της Powersoft.

Σε πλήρη Αρμονία

Η πολυμελής R&D ομάδα της Powersoft δεν έχει αντικείμενο μόνο τα προϊόντα και τις πατέντες, αλλά και το λογισμικό χρήσης και λειτουργίας τους. Το ArmoníaPlus θεωρείται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και πρωτοποριακά λογισμικά ελέγχου & χειρισμού λειτουργίας ενισχυτικών. Είναι πολυεπίπεδο και μέσω αυτού επιτυγχάνεται ο πλήρης έλεγχος των συστημάτων της εταιρίας μέσα από κάθε μέσο και λειτουργικό πρόγραμμα. Στην πλέον πρόσφατη έκδοσή του (ArmoníaPlus 2.0) είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένο σε μια σειρά από τομείς που καθιστούν ακόμα πιο εύκολο τον απομακρυσμένο έλεγχο των ενισχυτικών της Powersoft σε installation και Live συνθήκες.

Ενισχυτικά, ηχεία και OEM λύσεις για κάθε περιβάλλον
Η Powersoft διαθέτει μια εκτεταμένη γκάμα προιόντων που απευθύνονται σε installation και Live εφαρμογές, καθώς και πληθώρα OEM λύσεων (η Powersoft είναι βασικός προμηθευτής modules και ενισχυτικών διατάξεων, δεκάδων επώνυμων εταιριών κατασκευής μεγαφώνων και ενεργών συστημάτων ήχου)…
Στη γκάμα της περιλαμβάνονται install amps, Live touring amps, Amp modules, DSP’s, Transducers, Software και αξεσουάρ…

Η εταιρία είναι επίσης ιδιαίτερα ενεργή στον τομέα της υποστήριξης των πελατών και των users της σε παγκόσμιο επίπεδο, με συνεχείς πληροφορίες, σεμινάρια και tutorials για τις τεχνολογίες και τα προϊόντα της.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της της Ιταλικής Powersoft επικοινωνήστε μαζί μας».

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση