Διαφήμιση
Τρίτη, 16 Μάρτιος 2021 15:14

Η CKMOVA στην Kariotis Audio & Lighting

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της CKMOVA στην Ελληνική αγορά…

Δελτίο Τύπου - Kariotis Audio & Lighting
«Αγαπητοί συνεργάτες,η εταιρία μας με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με την CKMOVA, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.H CKMOVA είναι μια δημιουργική εταιρεία, που παράγει εξαιρετικά προϊόντα ήχου και επαγγελματική λύση ήχου για DSLR κάμερες, κινητά τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές, DJIκαι εξοπλισμό livestreaming και διάφορα ακουστικά TWS.
Από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία το 2015, έχουν ήδη σχεδιάσει και κατακτήσει την αγορά με τη σειρά προϊόντων ακουστικών και προϊόντων μικροφώνου.

Με μια ισχυρή ομάδα Ε & Α, η CKMOVA μπορεί να αναπτύξει προϊόντα υψηλής ποιότητας και προσιτής αξίας. Με την εταιρεία μας ως αντιπρόσωπος, η CKMOVA θα παρέχει στους καταναλωτές τις καλύτερες υπηρεσίες στην πώληση των προϊόντων.
"Θα συνεχίσουμε να συνδυάζουμε την καινοτόμο τεχνολογία με τις απαιτήσεις της αγοράς, παρέχοντας στους πελάτες μας αξιοσημείωτη εμπειρία audio και επαγγελματικές λύσεις ήχου."

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της CKMOVA επικοινωνήστε με την Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση