Διαφήμιση
Κυριακή, 02 Αύγουστος 2020 00:51

H Music Vibes επενδύει σε RCF

Από τη Sirius Sound and Lighting Systems λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη νέα επένδυση της εταιρίας Music Vibes σε συστήματα της RCF…

Sirius Sound and Lighting Systems - Δελτίο τύπου
Παρά τις δυσκολίες της εποχής που βιώνουμε, η Music Vibes επενδύει σε συστήματα της RCF!

«Με την RCF εξασφαλίζουμε κορυφαία ποιότητα ήχου, την πλήρη αποδοχή από τους ηχολήπτες και τους Dj, την ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση και την τεράστια ευκολία προσαρμογής των συστημάτων σε κάθε είδους event! Αν συνυπολογίσουμε δε και την άμεση υποστήριξη σε οτιδήποτε χρειαστούμε από την Sirius Sound, είναι μονόδρομος για εμάς η επιλογή των συστημάτων RCF!», μας αναφέρουν ο Δημήτρης Κοντοβράκης και ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι για τις εκδηλώσεις της Music Vibes.

Η Music Vibes, λειτουργεί από το 2006 και έχει στο δυναμικό της παθιασμένους, δημιουργικούς, έμπειρους επαγγελματίες συνεργάτες, με ενθουσιασμό και πάντα έτοιμους να φέρουν εις πέρας την εκδήλωση όπως ο κάθε πελάτης την έχει φανταστεί και ονειρευτεί μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Καινοτόμες ιδέες, έξυπνες επιλογές και πολύ εντυπωσιακά εφέ είναι κάποια από αυτά που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της.

Έχοντας στον στόλο της, το 80% περίπου του ηχητικού της εξοπλισμού σε RCF, συνεχίζει δυναμικά και επενδύει σε ακόμη μεγαλύτερα και ποιοτικότερα συστήματα της RCF, σειρές HDL και ΤΤ+.

Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε στις 25/7/20 στο Golf της Γλυφάδας σε δεξίωση γάμου. Στο party της δεξίωσης τραγούδησε live ο Διονύσης Σχοινάς.
Photo credits: Μιχάλης Ανδριόπουλος”...

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της RCF θα σας δώσουν στη Sirius Sound and Lighting Systems.

Επαφή
Sirius Sound and Lighting Systems

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση