Διαφήμιση
Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2020 21:31

H Earthworks στην RM Audio

Η εταιρία RM Audio ανακοίνωσε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των μικροφώνων της Αμερικάνικης Earthworks στην Ελλάδα με το ακόλουθο δελτίο τύπου…

Δελτίο τύπου - RM Audio
«Αγαπητοί συνεργάτες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των μικροφώνων της Αμερικάνικης Earthworks για τη χώρα μας.
Ποια είναι η Earthworks
Η Earthworks ξεκίνησε στο χώρο του audio με την κατασκευή audiophile ηχείων, καθώς το όνειρο του ιδρυτή της, David Blackmer, ήταν να κατασκευάσει το καλύτερο ηχείο του κόσμου. Ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια, χρησιμοποίησε μετρητικό εξοπλισμό που ήταν συμβατός με τα διεθνή standard, όμως σύντομα διαπίστωσε ότι οι μετρήσεις του δεν ήταν τόσο καλές όσο θα περίμενε.
Αποφάσισε λοιπόν να αναλύσει τα μετρητικά εργαλεία που χρησιμοποίησε, για να διαπιστώσει ότι χρειάζονται νέα στάνταρ με νέες προδιαγραφές, προκειμένου να πετύχει το αποτέλεσμα που ο ίδιος θεωρούσε επιθυμητό και εφικτό.
Ετσι, κατασκεύασε το πρώτο του ‘εργαλείο’ προκειμένου να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα των μετρήσεων και αυτό ήταν ένα παντουκατευθυντικό μικρόφωνο, το OM1, απ’ όπου ξεκίνησαν όλα και πλέον η Earthworks είναι μια από τις πιο σοβαρές και αναγνωρισμένες εταιρίες κατασκευής μικροφώνων και προενισχυτών στον κόσμο .
Τα μικρόφωνα της Earthworks είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια και συναρμολογημένα στο χέρι, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό, η λήψη του ήχου να είναι απολύτως ρεαλιστική είτε τα χρησιμοποιείτε στο στούντιο, είτε σε Live, είτε σε field recording.
Οι προσεγμένες κυκλωματικές υλοποιήσεις και οι πατενταρισμένες τεχνολογίες της Earthworks εξασφαλίζουν απόλυτο ρεαλισμό και ευκρίνεια στην αναπαραγωγή του ήχου της πηγής.
Κάθε μικρόφωνο έχει ελεγχθεί και τεσταριστεί σε κάθε στάδιο, ενώ έχει επιλεχθεί προσεκτικά η κάψα που θα ‘ματσάρει’ με αυτό.

Μικρόφωνα για κάθε εφαρμογή
Η Earthworks κατασκευάζει μικρόφωνα για τύμπανα, για όργανα, για φωνητικά, για studio recording, installed sound, Live Sound, worship καθώς και μετρητικά μικρόφωνα, καλύπτοντας όλη σχεδόν τη γκάμα των εφαρμογών και χρήσεων ενός μικροφώνου. Επίσης κατασκευάζει και τη σειρά προενισχυτών ZDT που περιλαμβάνει 4 μοντέλα.
Στα πλαίσια της αποκλειστικής συνεργασίας μας με την Earthworks, η εταιρία μας διαθέτει ως demo τα ακόλουθα μικρόφωνα:
drum set DK 7, set μικροφώνων PM40T, μετρητικό μικρόφωνο M23, SR 30 HC, TC 25, SR 30, FW 730, SR 314, SR 40, C 30 και QTC 50.

Το demo πραγματοποιείται στο Recording Studio Αργυρίου 111 (οδός Χειμάρρας 38, Μοσχάτο, ακριβώς δίπλα από τις εγκαταστάσεις της RM Audio), κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον κ. Γιώργο Καπόλα».

Για περισσότερες πληροφορίες ή για το booking κάποιου demo επικοινωνήστε με την RM Audio…

Επαφή
RM Audio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση