Διαφήμιση
Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2020 11:25

‘Sold out’ σεμινάρια Avantis στη Metro

Το ενδιαφέρον για τη νέα Avantis της Allen & Heath είναι ιδιαίτερα αυξημένο από users – ηχολήπτες αλλά και rental εταιρίες και αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι στη Metro Audio Systems είχαν αρχικά προγραμματίσει ένα και μοναδικό σεμινάριο που όμως ‘γέμισε’ σε προεγγραφές με το καλημέρα, κι έτσι προστέθηκε ακόμα ένα που έγινε προχθές, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό για να καλύψει το ενδιαφέρον, κι έτσι ανακοινώθηκαν ακόμα δυο ημερομηνίες στις 10 και 11 Μαρτίου που είναι όμως σχεδόν sold out κι αυτές, οπότε αναμένεται να επαναληφθεί ξανά σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν ωσονούπω από τη Metro.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από το Γιάννη Σαμουλίδη της Metro και τους ηχολήπτες Youssef Khalil, Γιώργο Φιλικόζη και Brian Coon.
Στα σεμινάρια γίνεται μια εισαγωγή στις βασικές δυνατότητες και λειτουργίες της κονσόλας, ενώ το σετάρισμα που έχει γίνει στο στούντιο της Metro είναι το εξής:

Υπάρχει μια SQ5 στην οποία έχει συνδεθεί ένα ένα usb με πολυκανάλο περιεχόμενο, ενώ η κονσόλα είναι συνδεμένη μέσω slink στην Avantis από την οποία οδηγούνται τα ηχεία, ενώ μέσω Dante Card από την Αvantis πραγματοποιείται πολυκάναλη εγγραφή του αρχικού πολυκάναλου που ‘παίζει’ στην SQ5.

Κατά κύριο λόγο στο πρώτο σκέλος του σεμιναρίου γίνεται αναφορά στις δυνατότητες της κονσόλας στην συνδεσμολογία της με άλλες Allen Heath και με τα διαθέσιμα box. Επίσης, γίνεται αναφορά στο app το οποίο παρουσιάζεται κανονικά σε iPad το οποίο είναι συνδεμένο με την κονσόλα της παρουσίασης.
Στο δεύτερο σκέλος της παρουσίασης γίνεται το hands on και λύνονται όλες οι απορίες των συμμετεχόντων. 

Κάθε σεμινάριο περιλαμβάνει 14-16 άτομα προκειμένου να είναι πιο εύκολο και προσιτό το hands on για όλους.
Σύντομα θα ανακοινωθούν από τη Metro Audio Systems και άλλες ημερομηνίες για τα σεμινάρια της Avantis, καθώς και ημερομηνίες για τα training της SQ…

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στη Metro Audio Systems…

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση