Διαφήμιση
Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 11:34

Νέα DiGiCo Quantum338 στη NAMM 2020

Η νέα Quantum338 της DiGiCo ανοίγει νέους δρόμους στα μίξερ της εταιρίας καθώς φέρνει τη μηχανή Quantum σε ένα νέο επίπεδο, πιο compact, προσιτό και ευέλικτο, που περιλαμβάνει βεβαίως όλα τα προτερήματα πρώτης γραμμής του Quantum project σε μια κονσόλα μικρότερου φορμά, που όπως αναφέρει ο Austin Freshwater, General Manager της DiGiCo, διαθέτει νέα worksurface αρχιτεκτονική, ακόμα πιο φωτεινές PCAP οθόνες αφής και ακόμα μεγαλύτερη διαφάνεια όσον αφορά τον ήχο της, που είναι και το βασικό ζητούμενο από μια κονσόλα…

“Με την Quantum338, ουσιαστικά παρουσιάσαμε τη νέα γενιά μίξερ της εταιρίας που βασίζονται στη μηχανή Quantum Engine, ενώ το R&D τμήμα μας έλαβε σοβαρά υπόψιν του όλη την εμπειρία και τις προτάσεις των χρηστών όπως αυτές έχουν προκύψει τα τελευταία 20 χρόνια, ενσωματώνοντας έτσι όλους τους νεωτερισμούς σε ένα οικεί για τους χρήστες περιβάλλον εργασίας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Michael Aitchison, Senior Electronics Engineer της DiGiCo.

Η ολοκαίνουργια Quantum338
Η Quantum338 βασίζεται στα 7ης γενιάς FPGA τσιπ και υποστηρίζει 128 κανάλια εισόδου, 64 busses και 24 x 24 matrix, όλα τους με full channel processing.
Η κονσόλα διαθέτει νέα σχεδιαστική γραμμή και φιλοξενείς την επιφάνειά της τρείς multitouch οθόνες αφής 17 ιντσών (υψηλής φωτεινότητας 1000 nit, high brightness) επιτρέποντας την απεικόνιση και του meter bridge και των soft quick select buttons σε κάθε μια εξ’ αυτών.
Υποστηρίζονται επίσης 70 individual TFT channel displays και στο κάτω τμήμα του σασί της Quantum φιλοξενούνται 38 x 100mm touch sensitive faders ομαδοποιημένα σε 3 blocks των 12 fader, καθώς και δυο user-assignable faders.

“Ultimate Stadius”
Η κονσόλα υποστηρίζει ένα νέο επίπεδο local audio connectivity και λειτουργίας μέσω των 32bit ψηφιοαναλογικών (ADC και DAC) μετατροπέων “Ultimate Stadius” που είναι ενσωματωμένοι στην Quantum338 ως στάνταρ μετατροπείς του audio path της κονσόλας.
Μαζί με τα 6 απλά ή 3 redundant MADI connections, τα dual DMI slots και το ενσωματωμένο UB MADI USB recording interface η κονσόλα επιτυγχάνει ένα διευρυμένο audio connectivity. Σημειωτέον επίσης, ότι το νέο μίξερ υποστηρίζει με το καλημέρα και KLANG 3D Immersive in ear monitoring system DMI on board.

Το Κερασάκι στην τούρτα…
...δεν είναι άλλο από τα Mustard Processing, Spice Rack, Nodal Processing και True Solo, που παρουσιάστηκαν πέρυσι για την Quantum 7, και πλέον αποτελούν στάνταρ παροχές και στην μικρότερη Quantum338.
Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο (τάξη κόστους, διαθεσιμότητα κλπ) για την ολοκαίνουργια Quantum338 θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση