Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 13:25

Τα 2 πρώτα audio interfaces της SSL

Η Solid State Logic (SSL) παρουσίασε τα πρώτα της dedicated audio interfaces που αποτελούν μέλη της νεοσύστατης personal studio σειράς της Αγγλικής εταιρίας.
Πρόκειται για τα SSL2 και SSL2+ και αμφότερα αποτελούν USB-powered mic preamps, επανδρωμένα με το θρυλικό 4K analogue enhancement mode που προέρχεται απευθείας από τις κλασικές στουντιακές SSL κονσόλες.
Επίσης, τα δυο interfaces υποστηρίζουν studio-quality monitoring και έρχονται μαζί με το SSL Production Pack software bundle.

Πιο συγκεκριμένα, τα δυο νέα module της SSL αποτελούν 2-In/2-Out interfaces, διαθέτουν δυο κλασικούς αναλογικούς προενισχυτές μικροφώνου της SSL, μαζί με μετατροπείς ανάλυσης 24-bit/192kHz, έξοδο ακουστικών, εύχρηστο monitor mix control με ιδιαίτερα χαμηλό latency για απαιτητικό monitoring και φυσικά balanced monitor outputs με αξιοσημείωτο εύρος δυναμικής περιοχής.
Ωστόσο, το SSL 2+ περιλαμβάνει επιπρόσθετα μια έξοδο ακουστικών με ανεξάρτητο monitor mix, MIDI I/O, καθώς και un-balanced εξόδους για απευθείας σύνδεση με DJ Mixers.

Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί το ‘Legacy 4K mode’ που προέρχεται από τις θρυλικές στουντιακές SSL 4000 που επιτρέπει στο χρήστη την προσθήκη έξτρα αναλογικού ‘χαρακτήρα’ στις πηγές εισόδου του. 
Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το ‘SSL Production Pack’ software bundle, το οποίο περιλαμβάνει μερικά από τα πλέον δημοφιλή Native plug-ins της εταιρίας, αποτελούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο δουλειάς που αναμφίβολα ξεπερνάει το τυπικό home studio επίπεδο.

Και όλα αυτά με τιμή που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για SSL, καθώς όπως ανακοίνωσε η εταιρία, το SSL 2 θα διατίθεται στα €179.99 πλέον ΦΠΑ και το SSL 2+ στα €239.99 πλέον ΦΠΑ…

Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για διαθεσιμότητα και τιμές θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση