Διαφήμιση
Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2019 17:38

«AudioVisual Experience 2019» από την Telmaco

Από την εταιρία Telmaco λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την εκδήλωση «AudioVisual Experience 2019» που διοργανώνει η εταιρία στις 9 & 10 Οκτωβρίου 2019 (Μαρούσι Πλάζα) και σας προσκαλεί να την παρακολουθήσετε…

Δελτίο τύπου - Telmaco S.A.
«Η Telmaco S.A. σε συνεργασία με τις εταιρείες Barco, d&b, Extron, dnp denmark, Yamaha, Cisco και SGM με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν στην εκδήλωση «AudioVisual Experience 2019» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 09 και Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στο Μαρούσι Πλάζα, Φραγκοκκλησιάς 3α & Γρανικού, Μαρούσι, με πληθώρα νέων προϊόντων  τελευταίας τεχνολογίας.

Η εταιρεία Barco, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επαγγελματικών συστημάτων απεικόνισης θα παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα της! Ξεχωρίζουν τα UDM προβολικά συστήματα compact 3 chip laser, τα  συστήματα ασύρματης παρουσίασης Clickshare, τα Video Walls με τεχνολογία LCD Unisee & οπίσθιας προβολής laser ODL, η γενιά των συστημάτων Event Master E2/S3 και οι XT series οθόνες direct LED 1.2mm.

Η κορυφαία εταιρεία ήχου d&b Audiotechnik θα παρουσιάσει την νέα σειρά A, που διευρύνει ακόμα περισσότερο τις καινοτόμες στον σχεδιασμό και στην φιλοσοφία τους λύσεις ηχητικής κάλυψης μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.

Στην εκδήλωση επίσης θα παρουσιαστούν προτάσεις από τις εταιρείες Extron, dnp screens, Yamaha Unified Communications, Cisco και SGM Lighting που αφορούν λύσεις οπτικοακουστικών, collaboration, τηλεδιασκέψεων, streaming και φωτισμού για διάφορες εφαρμογές.

Πρόγραμμα:
Τετάρτη 09 Οκτωβρίου
10:00 – 15:45 Open Day με ελεύθερη είσοδο

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου
12:45 – 18:30 Open Day με ελεύθερη είσοδο

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Λευτέρη Κάργα στο 2106874140 ή αποστείλετε e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Παρέχεται δωρεάν στάθμευση στο Μαρούσι Πλάζα με την επίδειξη της πρόσκλησης».

Επαφή
Telmaco S.A.

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση