Διαφήμιση
Πέμπτη, 01 Αύγουστος 2019 18:39

Η RCF στη Sirius Sound & Lighting Systems

Από τη νεοσύστατη εταιρία Sirius Sound & Lighting Systems λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη λήψη της αντιπροσώπευσης της Ιταλικής εταιρίας RCF για τη χώρα μας…

Δελτίο Τύπου - Sirius Sound & Lighting Systems
"Η Εταιρεία Sirius Sound & Lighting Systems ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Ιταλικής εταιρείας RCF για την Ελλάδα.
Η Sirius Sound είναι μία νεοσύστατη εταιρεία που επελέγη από την RCF, ως ένας στρατηγικός εταίρος, για να προωθήσει αποκλειστικά τα προϊόντα της, με απόλυτη προτεραιότητα και έμφαση, για μεγαλύτερη διείσδυση στην Ελληνική αγορά. 

Η RCF που φέτος ολοκληρώνει 70 χρόνια από την ίδρυσή της καλύπτει, με ευρύτατη σειρά προϊόντων, εφαρμογές του επαγγελματικού ήχου τόσο στην κατηγορία Rental PA, όσο και στην κατηγορία μόνιμων εγκαταστάσεων αλλά και commercial audio. Πρωτοπόρος εταιρεία στον σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων ήχου, έχει συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξή του ως σήμερα, διαδραματίζοντας ένα σημαντικότατο ρόλο στις τεχνολογικές εξελίξεις της διεθνούς βιομηχανίας. 

Το Όραμα της Sirius Sound είναι η δημιουργία σταθερών και μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων με τους πελάτες της, η υποστήριξη ενός δικτύου πανελλαδικά και η επιθυμία να εδραιώσει το όνομά της στην Ελληνική αγορά και να διακριθεί. Ένας από τους στόχους της αφορά στα θέματα εκπαίδευσης και σεμιναρίων στην Ιταλία, μέσω της RCF AUDIO ACADEMY, με την οποία υλοποιούνται εξειδικευμένα σεμινάρια από ειδικούς και εξειδικευμένους μηχανικούς της, προκειμένου να εξασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης και γνώσης πάνω στον ήχο.
Ο Sales Manager της Sirius Sound & Lighting Systems κ. Γιαννέλος, προέρχεται από τον χώρο του ήχου και θα στηρίξει τους στόχους της εταιρείας για άρτια οργάνωση και λειτουργία. Η συνεργασία με εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων μηχανικών του οπτικοακουστικού χώρου θα αποσκοπεί στην παροχή τεχνολογικών λύσεων υψηλής ποιότητας.

Η έκθεση των προϊόντων της εταιρείας Sirius Sound θα λειτουργήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Για θέματα τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων που ήδη έχουν διατεθεί στην αγορά καθώς και για προμήθεια ανταλλακτικών, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στο e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και στα τηλέφωνα 6973405468 και στο 214-6876190 και θα έχει άμεση εξυπηρέτηση"...

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση